reklama
Gdyby mnie ktos zobaczyc pierwszy raz w zyciu niedwiadomy tego, ze jestem w ciazy, to by napewno nie zauwazyl, bo ja zawsze bylaw chuda I teraz I tak mam mniejszy brzuch niz wiekszosc moich nueciezarnych kolezanek, ale sama juz widze rozmice. Moj brzuch sie robi taki waski I spiczasty, taka pileczka z przodu 
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
emilchen, mój mąż był śpiochem, ale to ja go ustawiłam do pionu
Nie ma wylegiwania się w weekend, sama z siebie się budzę o 7 (w tygodniu 6.45 do przedszkola), max o 8, mąż czasem pośpi i wstanie po 9, ale już dłużej nie daje rady
I właśnie tak, jak piszesz, szkoda mi dnia na spanie 
Ja to się nawet wczoraj zastanawiałam, czy w poniedziałek nie usłyszę czegoś złego, bo nawet cycki mnie nie bolą (tylko sutki) i macicy też nie czuję, że się powiększa
Kompletnie nic a nic, poza syfami na dekolcie i plecach 

Ja to się nawet wczoraj zastanawiałam, czy w poniedziałek nie usłyszę czegoś złego, bo nawet cycki mnie nie bolą (tylko sutki) i macicy też nie czuję, że się powiększa

femme fatal
Mama Ninki :)
ja też jestem śpioch
wstać o 7-8 to dla mnie katastrofa o 9 już jest ok
Ale bombowa naklejka ! też chce taką
nie wiem czy dobrze nick zapamiętałam witaj NIUNIA ;-)
Ja znowu z autem byłam i znowu ***** zrobił

zwariować można ...
u lekarza z gardłem byłam na szczęście to raczej nie angina kazała mi się zamknąć
w sensie oszczędzać gardło i najlepiej kurować się w domu żeby do temperatury nie dopuścić no i pozostają mi inhalację z soli ... ;-)

Ale bombowa naklejka ! też chce taką

nie wiem czy dobrze nick zapamiętałam witaj NIUNIA ;-)
Ja znowu z autem byłam i znowu ***** zrobił

u lekarza z gardłem byłam na szczęście to raczej nie angina kazała mi się zamknąć

bada m.
Fanka BB :)
Aza Jezyk to szukać miejscówy :-) tylko proszę po 10 lipca,bo teraz moi rodzice jadą do Francji i nie miała by gdzie moja psina zostać,a na pewno jej nie wezmę 
Aza co do ruchów to ja miałam takie odczucie w ubiegły piątek
i też myślałam czy to to czy nie to
Nulini wizytujemy tego samego dnia i też mam takie obawy,bo jakoś "mniej ciążowo " się czuje

Aza co do ruchów to ja miałam takie odczucie w ubiegły piątek

Nulini wizytujemy tego samego dnia i też mam takie obawy,bo jakoś "mniej ciążowo " się czuje
Zjadlo mi posta
ja tez nie czuje sie jakis ciazowo, mdlosci minely, cycki tez nie Nola tylko sa wielkie I swedza, macie czuje baaardzo sporadycznie. Nulini, nie ma sie co martwic na zapas
na j prawda podobno ej jestes jedna z tych szczesciar, ktore w ciazy nie cierpia zbytnio 
agulqa_b
cholera! godzine nadrabialam i odpisywalam i posta wcielo.
wiec, syfy tez mam na plecach, Ł się śmieje ze to pole minowe
dzisiaj jakas slaba bylam, spalam od 11 do 14
tez musze kupic cos na rozstepy chociaz nie czuje by cos mega roslo. a brzuch to mam wrazenie ze w ogole przestal rosnac co mnie martwi.
wczoraj czulam sie jak male akwarium, tzn mialam wrazenie ze cos mi w brzuchu plywa przez chwilke, ale to pewnie cos w zoladku, chociaz chcialabym poczuc dzidzie
hmm wiecej nie pamietam co pisalam ;p
aaa wlasnie, idziecie do dentysty bo cos boli czy sprawdzic? ja musze sie wybrac kontrolnie chociaz ale brak motywacji. a nie chce moich zabkow stracic w ciazy
wiec, syfy tez mam na plecach, Ł się śmieje ze to pole minowe
dzisiaj jakas slaba bylam, spalam od 11 do 14
tez musze kupic cos na rozstepy chociaz nie czuje by cos mega roslo. a brzuch to mam wrazenie ze w ogole przestal rosnac co mnie martwi.
wczoraj czulam sie jak male akwarium, tzn mialam wrazenie ze cos mi w brzuchu plywa przez chwilke, ale to pewnie cos w zoladku, chociaz chcialabym poczuc dzidzie
hmm wiecej nie pamietam co pisalam ;p
aaa wlasnie, idziecie do dentysty bo cos boli czy sprawdzic? ja musze sie wybrac kontrolnie chociaz ale brak motywacji. a nie chce moich zabkow stracic w ciazy
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Pisałyście kiedyś o koszmarach, dziś miałam
Standardowo Hitler atakuje i wszyscy uciekamy. Co jakiś czas mnie to nawiedza 
I mam nie wiedząc skąd zakwasy na udach i biodrach
Zwalę na męża, że mnie pewnie w nocy pokopał, ale coś kręciłam się pół nocy, może to od tego 

I mam nie wiedząc skąd zakwasy na udach i biodrach

reklama
Żelka
Nulini, bada kurcze u mnie tez wszystko przycichlo nawet mnie cycki nie bola. No chyba ze sie mocniej dotkne. I tez sie zastanawiam czy wszystko ok. Brzuch mnie troche ciagnie, ale to raczej obstawiam stress kredytowo pracowy bo sporo tego teraz.
Witaj Niunia witaj
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Witaj Niunia witaj
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka