jarzyneczka
Zaangażowana w BB
dziewczyny ale podle się dzisiaj czuje:sick: okropnie mnie cos boli chyba węzłymiędzy prawym uchem a szczęką:sick: i nie jest to żaden ząb ani wyrastająca ósemka bo na rtg nie mam zawiązków ósemek:-) dkładnie jest to to miesce które macają lekarze jak się narZeka na ból gardła:sick: idę się położyć jak mi do jutra nie przejdzie to idę do lekarza:sick: a może by to tak amolem wysmarować
![]()
Dobry pomysł z tym Amolem....myslę że to węzły chłonne cie zaatakowały.Musisz jeszcze w ciepełku wyleżęc, pij herbatke z miodem i sokiem liopwym i malinowym lub z cytrynką.No i przede wszystkim nie wychylaj sie na podwórko bo cie przewieje.Pogoda dzis w Wawie marna jak diabli ...pada i wieje.brrrrrrrrrrrrr.
między prawym uchem a szczęką:sick: i nie jest to żaden ząb ani wyrastająca ósemka bo na rtg nie mam zawiązków ósemek:-) dkładnie jest to to miesce które macają lekarze jak się narZeka na ból gardła:sick: idę się położyć jak mi do jutra nie przejdzie to idę do lekarza:sick: a może by to tak amolem wysmarować
mam leżeć i odpoczywać smarować się czyms rozgrzewającym