reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Słuchajcie, a może mój tak mało aktywny przez to moje leżenie? Bidulek nie doświadcza nawet fajowego kołysania odczuwanego jak mama się przemieszcza!

reklama
prawdopodobnie tak

ja jak mam leniwy lezacy dzien to tez malo ruchow czuje
wiec nie ma co sie martwic pewnie caly czas spi albo tak jak mama lezy sobei spokojnie :tak:

a ja sie zastanawiam czy ciśnienie atmosferyczne nie ma na to wpływu... zauważyłam że jak ciśnienie spada (a ja jestem wtedy ospała, głowa mnie boli i w ogóle jestem do bani):sick: to mojej małej tez nie chce sie za bardzo machać nóżkami i rączkami...:baffled:

nasze dzidzie zachowują sie i czują podobnie jak my... zgadzam sie z Miloku, Twoje nieustanne leżenie Magda może powodować że Twoja dzidzia sie leniwa zrobiła:laugh2:, nie martw sie;-)

Malago witam raniutko

a jak tak juz sprzatalas nie moglas o moj domek tez zachaczyc
u mnie balagam jak cholera pranie az kipi, smiecie sie pietrza, gary po wczorajszym obiedzie jeszzce nie pochowane do szafek,i jeszcze by sie zanalazlo wiele zajec;-) ;-)

ja sie moge do kompa tylo na 20 minut dorawac
jeszce nie udalo sie go naprawic:-( :-(

calkiem mile plany na dzisijszy dzien masz malago :tak:
ja to chyba zajme sie sprzataniem bo chetnych brakuje :-) :-D no chyb aze jednak sie skusisz i wpadniesz do mnie zrobic porzadki:tak:
Przyznam Ci się szczerze, że nie nasprzątałam się wczoraj zbytnio :-) Zaraz mnie zmuliło i choć miałam wielkie plany, bardzo wielkie, wróciłam do łóżka :-D :laugh2:

a ja sie zastanawiam czy ciśnienie atmosferyczne nie ma na to wpływu... zauważyłam że jak ciśnienie spada (a ja jestem wtedy ospała, głowa mnie boli i w ogóle jestem do bani):sick: to mojej małej tez nie chce sie za bardzo machać nóżkami i rączkami...:baffled:

U mnie też często jest taka zależność :eek:
w końcu te maluchy wszystko odczuwają, więc też mogą miec pewnie gorsze dni jak i my :-p

dzisiaj nie spałam z 2h przez wysuszone śluzówki nosa
nie mogłam oddychac :wściekła/y:
w końcu po długiej walce skapitulowałam i potraktowałam nochal solą fizjologiczną i pomogło...ufff...i znowu mogłam spać :-p

dziewczyny ale podle się dzisiaj czuje:sick: okropnie mnie cos boli chyba węzły:confused: między prawym uchem a szczęką:sick: i nie jest to żaden ząb ani wyrastająca ósemka bo na rtg nie mam zawiązków ósemek:-) dkładnie jest to to miesce które macają lekarze jak się narZeka na ból gardła:sick: idę się położyć jak mi do jutra nie przejdzie to idę do lekarza:sick: a może by to tak amolem wysmarować:confused:

reklama
Ja noc miałałam na ciagłym przewalaniu się, zanim usnęłam 3 razy siusiu i co godzina oczy jak 5 zł.:-)...oczywiście nogi mnie bolą jakbym biegała...co prawda wczoraj biegałam po sklepach w Promenadzie ale to nie taki ból...chyba jak układam się na bok to moje ciezkie nogi uciskaja gdzieś przy miednicy i stąd ten ból.Czeka mnie jeszcze miesiąc tego bólu ale dam rade :-)....Wstałam o 9.30 za to i mam nawet niezły humor:-)...pomimo iz pogoda marna ...buuuuu

Do góry