reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

parens rzeszów

Witajcie dziś dowiedziałam się ,że idę krutkim protokołem i jestem zakwalifikowana nareszcie hurra :-) spotkanie się szykuje a ja wyjeżdża na weekend:-( może następnym razem się uda ,szkoda mi bardzo to przegapić :-(
Milena mocne kciuki za betę , będzie wysooooooka :-)

reklama
Mi ten pomysł z MH też odpowiada :happy2: jak dla mnie godzina może być nawet 17 bo też wyjeżdżam ale sie dostosuję. I faktycznie można zadzwonić zarezerwować żeby nie było problemu z miejscem więc ja jako 4 lub już 5 na spotkanie :-)

Czyli tak: SISI, Goyah,Oliwka, Nika, Anikola i ja czyli 6 :) superrr
Madziula87 ty chyba tez byłaś chętna?
To co 17:00 koło fontanny? Jaki się poznamy?
Wydaje mi się ze nie będzie tłumów najwyżej pójdziemy do środka tez jest tam kilka kawiarni.

Wydaje mi się ze nie będzie tłumów najwyżej pójdziemy do środka tez jest tam kilka kawiarni.

Też mi się wydaje, że o tej porze to powinno być jeszcze spokojnie.
Możemy między sobą podać na priv nr tel. i ewentualnie kwadrans studencki na spóźnienie. Ja mam do Niki
Ja przyjdę z brzucholem ;-) to może nie będzie dużo innych....

postaram się być :-), chyba, że wypadnie mi druga zmiana w pracy to będę 18.15, bo do 18 pracuje :crazy:

Milena wyczytałam, że się obawiasz @. Idź na betę jak Ci radzą Dziewczyny, zobaczysz dziś piękny wynik a tak jak nie pójdziesz to będziesz się stresować niepotrzebnie.

reklama
Do góry