Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hej dziewczyny, ja dziś dopiero do domu powróciłam, troszkę was czytałam ale bez możliwości odp i zalogowania się, milena super wynik :-) gratuluje z całego serducha, nika dzięki za pamięć, jeśli chodzi o spotkanie to nie wiem czy będę bo mam imprezę imieninową kolegi (Krzysztofa) i sądzę że nie dam rady być tu i tu :-( a bardzo bym chciała Was wszystkie poznać, w końcu miałabym z taką ilością osób wiele wspólnego ;-)a to rzadko zdarza się hmm...
A u mnie może w końcu cosik ruszy, w czwartek jadę do bociana (4dc) i pewnie będę stymulowana na endometrium- tak przynajmniej dr P(z bociana) mówił, zobaczymy,
Gratuluję Milena i powiem Dziewczyno że dodałaś mi sił.
U mnie też troszkę się pokomplikowało i wrócilam wcześniej i jestem oczywiście chętna na spotkanie więc dopiszcie mnie do listy i dajcie znać na priva jak coś ustalicie.