reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Melduję się po wizycie ;)
Dr zrobił USG i faktycznie wolnej przestrzeni nie ma. Dzidzik kopał aż miło ;) no i między nogi zagladalismy ale jeszcze nie ma pewności i trzeba poczekać jednak. Dostałam ankietę która po porodzie trzeba oddać do kliniki. Dowiedziałam się też że klinika nawet po 2016 będzie bezpłatnie przechowywać zamrożone zarodki (oby im się nie odmieniło ;) ). Mamy 3 mrożaczki jeden klasy 3 i dwa 4 literek nie pamiętam :) Pogadalam z doktorem i życzył teraz już tylko spokoju po tym niepokoju który miałam na początku.
A to fotki dla cioteczek ;)

uploadfromtaptalk1406223311717.jpg

uploadfromtaptalk1406223328472.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1406223311717.jpg
    uploadfromtaptalk1406223311717.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 60
  • uploadfromtaptalk1406223328472.jpg
    uploadfromtaptalk1406223328472.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 58
Milena gratuluję przepięknej bety:)
Ania, śliczny brzuszek, rzeczywiście chłopaki mają coraz mniej miejsca:)
Infinity, kciuki za dzisiejsze wyniki. Na pewno będzie wszystko w porządku i wreszcie zapomnisz o stresie i będziesz rozkoszować się prawidłowo przebiegającą ciążą:)
mmm, doskonale Cię rozumiem. Ja wierzyłam w swoje poprzednie zarodki i miałam ogromne nadzieje z nimi związane. W sierpniu podejdę po ostatniego zarodka, ale nie wiążę z nim nadziei. Przygotowuję się powoli do myśli stymulacji. niech Twój kropek spłata Ci figla i zostanie z Tobą:)

chciałabym żeby spłatał b na prawdę nie mam już siły, ani fizycznie ani psychiczne, ani finansowo

Aaa co do kliniki to bajka ;)
Wszystko nowe i pachnące hahaha Miejsca tyle że zabłądzić można ;)
A fotel kosmos ;) sterowany góra dół i do pozycji leżącej... USG nowe chyba też super sprzęt z dotykowym panelem i wogóle gadżet ;)
Ogólnie woooooow!

No u mnie troche lipa bo mojego dr nie ma i córka odbiera telefony i nie ma juz mnie gdzie wcisnąć na poniedziałek ani na wtorek a leki mam do wtorku : / mam dzwonić w niedziele bo dr będzie odbierał telefony. Musze z nim z pogadać dłużej ze nie tylko po recepte przyjde a niczego tak nie nawidze jak wciskania się bez kolejki. Poza tym to będzie 14, 15 dpt to mógłby zrobić pecherzykowe a tak bez kolejki to nie wiem czy mi zrobi :/ recepty na pewno wypisze ale usg ? :/ :/
Na dodatek znowu wyjeżdża i wróci dopiero 18.08 to osiwieje do tego czasu jak nie usłyszę serduszka może wyślę mnie do jakiegoś kolegi na zastępstwo :/ bo chce szybciej serducho usłyszeć.

Magda, super foteczki.Duzy już ten Twój maluch !!!

Co to fotela to w invikcie tez taki mają, jak miałam transfer to mnie obniżyli do całkowitej pozycji lezącej. Myślałam że mi zęby będą wyrywać ;-)

reklama
Genna myślę że tak. To bardzo dobry lekarz. Zabiegany i ma strasznie dużo pacjentek ale telefon zawsze odbiera. Do niego chodziłam przed iui. Potem do kliniki ale do tamtego lekarza straciłam zaufanie bo mu się strony myliłyy:/ co w moim przypadku bylo ważne bo mam tylko prawy drozny :/
A najwyżej poczekam do ostatniej pacjentki :)
Mam tak że nie dowierzam jeszcze w to. Nie wiem nic. Co jeść, jakie badania robić i w ogóle.

Do góry