reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Blimka, dziewczyny mają rację - szoruj do lekarza!Miloku, Tobie też nie zaszkodzi. Ostatnio często źle się czujesz. Omdlenia się zdarzają ale nie zaszkodzi konsultacja.

reklama
zrobiłam dzisiaj badania: morfologię i mocz
i mimo, że biorę żelazo i łykam ostatnio wit. C, żeby zakwasić sobie mocz wyniki wcale nie są lepsze :eek:
fakt nie są tragiczne, no ale...
to po co ja się faszeruję tymi tabletkami :confused:
do bani...

Agutek, u mnie to samo - z morfologią. Zawsze troche poniżej normy. Dzidzia dużo od Nas ciągnie i nie zawsze da się braki nadrobić lekami. Nie denerwuj się. Z Matyśką miałam to samo a urodziła się duża i zdrowa!

witam po dniu wylegiwania sie i odpoczynku

u lekarza nei bylam
i juz sama nei wiem czy chce do nich isc
oni tak juz sie na mnei dziwnie patrza
bo jak nie prolkatyna to wysokie cisnienie to jakies problemy z plamieniem to znowy z lozyskiem to znowu omdlenia
juz mi wstyd glowe im zawracac

mam wizyte 1 lutego i licze na to ze do tego czasu juz mi przejdzie i juz jutro bede si edobrzez czula:tak:
a jak nie to w poniedzialek zadzownie do nich niech mi radza co mam robic i czy sie martwic czy nie

Ada ja to mialam bol w kaltce piersieowej ale to u mnie byla i dalej jest zgaga . przynajmiej tak mi sie wydaje , nie moge wtedy zlapac oddechu i tak boli ze az lzy w oczach mam . a i jeszcze nic na to nie pomaga:no:
ale ty to chyba masz cos innego bo jak bylas na to w szpitalu to chyba jakies zoladkowe sprawy.ja nie pomoge:no:

Agutek, u mnie to samo - z morfologią. Zawsze troche poniżej normy. Dzidzia dużo od Nas ciągnie i nie zawsze da się braki nadrobić lekami. Nie denerwuj się. Z Matyśką miałam to samo a urodziła się duża i zdrowa!

No mam nadzieję, że wszystko jest w porządku :-) Najbardziej tylko rozczarował mnie fakt, że zaczęłam właśnie jeść więcej kwaśnego i tą witaminę C z polecenia gin, żeby poprawić sobie mocz, a on jeszcze gorszy...
no trudno, zobaczymy po wizycie co moja gin powie na to :happy:

dziewczyny dalej wyglądam jak chomik:wściekła/y: naszczęście jak dzisiaj wstałam to już mi się nic nie powiększyło ale i tak mam powójny policzek:wściekła/y: może już antybiotyk działa teraz wzięłam 3 tabletkę ogólnie czuje osłabienie i brak apetytu:wściekła/y: wczoraj zauważyłam że brzusio mi się obniżył:szok: czy to nie za wcześnie:confused: :confused: :confused:

hej ;-)
Roksi, byle to lutego ;-)

mnie ciągnęło dzisiaj w podwoziu i pobolewało podbrzusze :dry:
zaczynam miec cykora
ale nie, że poród.... tylko, że przeprowadzka :szok:
Ładnie by było z synka strony jakby poczekał na nowy apartament :tak:

Roksi te wezly to tak z dnia na dzien nie wyjda niestety
to tak kolo tydognia a przy a moze i nawet dluzej, ale pamietaj nagrzewaj i zawin sie szalikiem

Mel trzymam kciuki ze synek nie wypcha sie wczesniej
a kiedy sie przeprowadzacie , macie juz konkretna date?

Dzień dobry :happy:

Zbieram się pomalutku i idę oddać krew na badania.. Nie chce mi się strasznie, ale co zrobić, kiedy trzeba.. Pewnie jak tylko wrócę buchnę się do łóżka i do południa nie wstanę ;-)

Agutek - na pewno z dzidzią wszystko jest ok :tak:
Ja to się wkurzę, jeśli po tych zastrzykach morfologia będzie do kitu :wściekła/y: Mam siniaki na dupce po kłuciu, a teraz zażywam Tardyferon, po którym się wykupkać nie mogę :wściekła/y: Wyniki muszą być dobre!!

Miłego dnia dziewczyny!! :happy:

ja dzis sobie znowu na doplerku poslucham serducha ,
zapomnialam zrobic mocz, ale w sumie jakos sie nie zgadalysmy czy to na dzis czy na nastepna wizyte mam zrobic, mam nadzieje ze nie dostane opieprzu :p jejku juz tak niedlugo.... juz sie doczekac nie moge, caly czzas naslu****e czy to kłujniecie to juz czy jeszcze nie :p

reklama
Agutek - na pewno z dzidzią wszystko jest ok :tak:
Ja to się wkurzę, jeśli po tych zastrzykach morfologia będzie do kitu :wściekła/y: Mam siniaki na dupce po kłuciu, a teraz zażywam Tardyferon, po którym się wykupkać nie mogę :wściekła/y: Wyniki muszą być dobre!!

hehe, ja go łykam od miesiąca :laugh2:
ale powiem ci szczerze, że od tego czasu jakoś częściej trafiam na kibelek niż wcześniej, chociaż trochę się na nim namęczę czasami... :rolleyes:
daj znać jak tam twoje wyniki

mrs szaya - jeszcze się nie spiesz na porodówke ;-) jeszcze trochę czasu niech mały posiedzi w brzuszku :yes:

Do góry