reklama
zrobiłam dzisiaj badania: morfologię i mocz
i mimo, że biorę żelazo i łykam ostatnio wit. C, żeby zakwasić sobie mocz wyniki wcale nie są lepsze![]()
fakt nie są tragiczne, no ale...
to po co ja się faszeruję tymi tabletkami![]()
do bani...
Agutek, u mnie to samo - z morfologią. Zawsze troche poniżej normy. Dzidzia dużo od Nas ciągnie i nie zawsze da się braki nadrobić lekami. Nie denerwuj się. Z Matyśką miałam to samo a urodziła się duża i zdrowa!
M
miloku
Gość
witam po dniu wylegiwania sie i odpoczynku
u lekarza nei bylam
i juz sama nei wiem czy chce do nich isc
oni tak juz sie na mnei dziwnie patrza
bo jak nie prolkatyna to wysokie cisnienie to jakies problemy z plamieniem to znowy z lozyskiem to znowu omdlenia
juz mi wstyd glowe im zawracac
mam wizyte 1 lutego i licze na to ze do tego czasu juz mi przejdzie i juz jutro bede si edobrzez czula
a jak nie to w poniedzialek zadzownie do nich niech mi radza co mam robic i czy sie martwic czy nie
Ada ja to mialam bol w kaltce piersieowej ale to u mnie byla i dalej jest zgaga . przynajmiej tak mi sie wydaje , nie moge wtedy zlapac oddechu i tak boli ze az lzy w oczach mam . a i jeszcze nic na to nie pomaga
ale ty to chyba masz cos innego bo jak bylas na to w szpitalu to chyba jakies zoladkowe sprawy.ja nie pomoge
u lekarza nei bylam
i juz sama nei wiem czy chce do nich isc
oni tak juz sie na mnei dziwnie patrza
bo jak nie prolkatyna to wysokie cisnienie to jakies problemy z plamieniem to znowy z lozyskiem to znowu omdlenia
juz mi wstyd glowe im zawracac
mam wizyte 1 lutego i licze na to ze do tego czasu juz mi przejdzie i juz jutro bede si edobrzez czula

a jak nie to w poniedzialek zadzownie do nich niech mi radza co mam robic i czy sie martwic czy nie
Ada ja to mialam bol w kaltce piersieowej ale to u mnie byla i dalej jest zgaga . przynajmiej tak mi sie wydaje , nie moge wtedy zlapac oddechu i tak boli ze az lzy w oczach mam . a i jeszcze nic na to nie pomaga

ale ty to chyba masz cos innego bo jak bylas na to w szpitalu to chyba jakies zoladkowe sprawy.ja nie pomoge

A
Agutek
Gość
Agutek, u mnie to samo - z morfologią. Zawsze troche poniżej normy. Dzidzia dużo od Nas ciągnie i nie zawsze da się braki nadrobić lekami. Nie denerwuj się. Z Matyśką miałam to samo a urodziła się duża i zdrowa!
No mam nadzieję, że wszystko jest w porządku :-) Najbardziej tylko rozczarował mnie fakt, że zaczęłam właśnie jeść więcej kwaśnego i tą witaminę C z polecenia gin, żeby poprawić sobie mocz, a on jeszcze gorszy...
no trudno, zobaczymy po wizycie co moja gin powie na to

Lajla83
Fanka BB :)
dziewczyny dalej wyglądam jak chomik
naszczęście jak dzisiaj wstałam to już mi się nic nie powiększyło ale i tak mam powójny policzek
może już antybiotyk działa teraz wzięłam 3 tabletkę ogólnie czuje osłabienie i brak apetytu
wczoraj zauważyłam że brzusio mi się obniżył
czy to nie za wcześnie

M
Melanie
Gość
hej ;-)
Roksi, byle to lutego ;-)
mnie ciągnęło dzisiaj w podwoziu i pobolewało podbrzusze
zaczynam miec cykora
ale nie, że poród.... tylko, że przeprowadzka
Ładnie by było z synka strony jakby poczekał na nowy apartament
Roksi, byle to lutego ;-)
mnie ciągnęło dzisiaj w podwoziu i pobolewało podbrzusze

zaczynam miec cykora
ale nie, że poród.... tylko, że przeprowadzka

Ładnie by było z synka strony jakby poczekał na nowy apartament

M
miloku
Gość
Roksi te wezly to tak z dnia na dzien nie wyjda niestety
to tak kolo tydognia a przy a moze i nawet dluzej, ale pamietaj nagrzewaj i zawin sie szalikiem
Mel trzymam kciuki ze synek nie wypcha sie wczesniej
a kiedy sie przeprowadzacie , macie juz konkretna date?
to tak kolo tydognia a przy a moze i nawet dluzej, ale pamietaj nagrzewaj i zawin sie szalikiem
Mel trzymam kciuki ze synek nie wypcha sie wczesniej
a kiedy sie przeprowadzacie , macie juz konkretna date?
malaga
Fanka BB :)
Dzień dobry
Zbieram się pomalutku i idę oddać krew na badania.. Nie chce mi się strasznie, ale co zrobić, kiedy trzeba.. Pewnie jak tylko wrócę buchnę się do łóżka i do południa nie wstanę ;-)
Agutek - na pewno z dzidzią wszystko jest ok
Ja to się wkurzę, jeśli po tych zastrzykach morfologia będzie do kitu
Mam siniaki na dupce po kłuciu, a teraz zażywam Tardyferon, po którym się wykupkać nie mogę
Wyniki muszą być dobre!!
Miłego dnia dziewczyny!!

Zbieram się pomalutku i idę oddać krew na badania.. Nie chce mi się strasznie, ale co zrobić, kiedy trzeba.. Pewnie jak tylko wrócę buchnę się do łóżka i do południa nie wstanę ;-)
Agutek - na pewno z dzidzią wszystko jest ok

Ja to się wkurzę, jeśli po tych zastrzykach morfologia będzie do kitu

Miłego dnia dziewczyny!!

ja dzis sobie znowu na doplerku poslucham serducha ,
zapomnialam zrobic mocz, ale w sumie jakos sie nie zgadalysmy czy to na dzis czy na nastepna wizyte mam zrobic, mam nadzieje ze nie dostane opieprzu
jejku juz tak niedlugo.... juz sie doczekac nie moge, caly czzas naslu****e czy to kłujniecie to juz czy jeszcze nie 
zapomnialam zrobic mocz, ale w sumie jakos sie nie zgadalysmy czy to na dzis czy na nastepna wizyte mam zrobic, mam nadzieje ze nie dostane opieprzu
reklama
A
Agutek
Gość
Agutek - na pewno z dzidzią wszystko jest ok![]()
Ja to się wkurzę, jeśli po tych zastrzykach morfologia będzie do kituMam siniaki na dupce po kłuciu, a teraz zażywam Tardyferon, po którym się wykupkać nie mogę
Wyniki muszą być dobre!!
hehe, ja go łykam od miesiąca

ale powiem ci szczerze, że od tego czasu jakoś częściej trafiam na kibelek niż wcześniej, chociaż trochę się na nim namęczę czasami...

daj znać jak tam twoje wyniki
mrs szaya - jeszcze się nie spiesz na porodówke ;-) jeszcze trochę czasu niech mały posiedzi w brzuszku