• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Imiona dla maluszków

reklama
jejku, fajnie, że macie już imiona powybierane :tak:

u nas funkcjonuje póki co przezwisko haha :rofl2: mąż uwielbia mi gadać do brzucha "Sheldon J. Plankton z Bikini Dolnego"... ech, za dużo Spongeboba z młodym się naoglądał :rofl2:

kasialka, a ja właśnie wybieram imiona z dużą ilością zdrobnień, bo uwielbiam słodko mówić do małego bobaska :-D z resztą do tej pory lubię, jak ktoś do mnie mówi Anula, Anusia, Aneczka :tak:

A to miałam kilka takich znajomych, jedna Karolina jak się do niej mówiło Karolinka, to dostawała piany, a jedna Ania była tylko Anną, za inną formę się obrażała :-D
No ale ja kocham zdrobnienia i wymyślam ich tyle dla Tośki, że chyba zacznę spisywać :-D

reklama
Też mam imię, które każdy zdrabnia inaczej. Teraz, to już normalne, ale w dzieciństwie miałam z tym problem i marzyłam o imieniu bez zdrobnień.
Z imieniem dla dzidzi daję sobie na razie spokój, bo co nie zaproponuję, to ktoś skomentuje... :no: Wydaje mi się, że już wiem i znowu okazuje się, że nie wiem nic...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry