reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2014

Annte niestety tak bywa, przykre, smutne lecz jeżeli jedno się cieszy drugie też powinno. My spotykalysmy się codziennie a nagle od ponad miesiąca się nie widzialysmy i się nie odzywa .
Oj co do kopania to mój Aleks jest wszędzie w moim brzuchu, czasami mam wrażenie że jak w tej bajce mówi -dalej, dalej ręce gadżeta- :)
Nigdy nie jest za późno ! Dobra, idę po ogórka malosolnego :p

reklama
Witam porannie :-) maluch od rana ćwiczy w swojej sali treningowej tak że mama dostaje po pęcherzu :p i tak jak u misi mam wrażenie że jest wszędzie, moze będzie nie tylko piłkarzem ale też bokserem :-D idę coś przekasic, obudzić męża i dalej spać :-)

Tak patrzę na listę że dziewczyny gonia już chłopaków :-D z tego co widzę i pamiętam to jeszcze Ewelinka ma chłopca :-)

Ostatnia edycja:
Hej :) próbuje 3 raz posta dodać i nie mogłam. :(
Mój Synek był łaskawy i dał mi spać caaaaaałą noc :)
Ja lecę coś zjeść i załatwiać sprawy w urzędach :)
Miłego, sspokojnego dnia :)
Leniwe przeciagniecia od Aleksa :)

Witajcie!

Annte, Anncka- hihi, ale czad, ja też od kilku dni obrywam po pęcherzu. Nie jest to przyjemne, ale dla mnie najcudowniejsze uczucie :tak:

Reniab
- ściskam kciuki za wizytę! Na pewno jest wszystko dobrze.

Oomamba-
Kochana jak po wizycie?

Agrafka- hihi, ale się uśmiałam jak pisałaś, że poruszyłaś brzuchem, żeby Damianek wiedział, że to dzidzia. Wspaniała z Ciebie Mamusia!

W wątku zdjęciowym pozostawiłam foto brzuszka z dnia wczorajszego. :-)

Witam się i ja

Ja oczywiście nadal nie czuję ruchów, co bardzo zdziwiło mojego lekarza, no ale w końcu stwierdził, doczeka się pani lada dzień bo dziecko ruchliwe a tu dooopa zbita, dalej nie czuje, nie wiem może nie mam czasu się na tym skupić albo po prostu za gruba jestem.

reklama
Jopal - ja się strasznie skupialam bo chciałam jak najszybciej je poczuć. wkoncu odpuscilam i po dwóch, trzech dniach poczułam 2 takie puknięcia. :) a potem cały czas czuć było.

Do góry