reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam sie i ja:-) u mnie też załamanie pogody, pada i się ochłodziło, ale przyda sie kilka dni ochłodzenia po goraczce ostatnich dni;-) w pracy od rana młyn teraz siadłam na chwilkę odetchnąc i zaraz lecę dalej, ale dobrze bo czas szybko leci;-)

reklama
Dzięki dziewczyny
Zuzia dobrze ona jest na tej koloni bardzo blisko domu , pojechała z koleżankami no i w tym ośrodku pracuje moja przyjaciółka mama jednej z koleżanek Zuzi więc są pod stałą obserwacją ;) Pojedziemy do niej w niedzielę i może ją weźmiemy na trochę bo to jest generalnie kolonia organizowana przez szkołę tańca ,a dziewczyny są tak na doczepkę więc pozostałe dzieci będą miały jakiś pokaz tańców , a my w tym czasie zabierzemy Zuzie,
Monia a może wybierzecie się do B-B w ten weekend może wybierzemy się razem w góry.
oj niestety ten weekend nie damy rady bo mamy zajęty imprezowo-urodzinowo...

Witam w pochmurny dzień:wściekła/y: wczoraj non stop lało, dzisiaj chociaż nie pada ale jest zimno i szaroburo:wściekła/y: trzymajcie kciuki, bo o 11 ma przyjść jakaś babka oglądać Tuśki antresole. Mam nadzieję, ze ją wreszcie sprzedam:sorry:

WItam i ja u nas też szaro buro i ponuro buuu D ma dzis ostatni dzień urlopu tu taka pogoda:-(
Aneta trzymam kciukasy za sprzedanie tej antresoli :tak:

Monia może innym razem, ja w końcu mogę się zając kwestią wczasów i zaszły zmiany w planach tak to jest jak coś się robi na ostatnią chwilę ...
Jedziemy do Niemiec na wesele potem jakieś zwiedzanie może zatrzymamy się w Wiedniu u znajomych i na koniec Chorwacja ;) czyli czeka nas sporo jazdy samochodem ,ale ciesze się bo ostatnio byliśmy gdzieś nad ciepłym morzem jak Helenka miała niecały roczek , a i cena wczasów dość atrakcyjna jak na to co się dzieje w sierpniu

Super zazdraszczam Chorwacji:zawstydzona/y: ale dopóki mamy piesa mogę pomarzyć tylko:sorry: Antresola sprzedana jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:-):-):-)

Witam kobietki!

My z Julitka już po wypadzie wakacyjnym. Byłyśmy u kuzyna P. pod Lublinem, Oj, ale odpoczęłam psychicznie, bo tam takie zadupie, że szok! Cisza, spokój, bociany, zajace...Zwiedziłyśmjy Lublin, pochalapłyśmy się w jeziorku, dzieciaki szalały ze sobą...

Dziś byłismy we 3 nad wodą koło nas. Fajniutki dzień mieliśmy.

15.08 jedziemy na 3dni do Krynicy w góry.

Wcześniej Julitka była 4dni sama u mojego brata (70km od domu)-dzielna dziewczynka

Jutro do pracy, oj, nie cche mi się.

Luandzia, gratuluje egzaminu. Co on Ci daje?

Aga
chyba teraz nad morzem jest.

Witam w piękny słoneczny poranek
na 9 jadę z Mateuszem do znajomej fryzjerki bo wczoraj młody wziął nożyczki i obciął sobie grzywkę :baffled::dry:
Donuś fajnie że wypad wakacyjny udany:-)
Aga to wczoraj juz wróciła z nad morza :tak:
w tym tygodniu w ośrodku sportu są u nas zajęcia dla dzieci od 10-13 pośle chyba tych moich łobuzów przynajmniej będą mieli coś innego a ja trochę odpocznę:-p:tak:chociaż ten tydzień zapowiada mi się intensywny i gosciowy i ja też muszę poodwiedzac koleżanki i mamę

OOOOOOOOO ruch sie tu zrobił:tak:

Tak jak Monia napisała wczoraj wrócilismy z mad morza, pogoda piekna, piekna, piekna................ wczoraj uciekalismy juz z "patelni" bo nie dało rady wytrzymać, opalilismy się a Majuśka wymęczona z obozu wróciła, ale ZADOWOLONA:tak:

Luandzia gratulacje.
Aneta super, że w końcu udało Ci się sprzedać to wyrko;-) ja Mai meble w całości wystawiam tez juz od 2 miesięcy i nic....... żadnego zainteresowania, bo drewniane a nie płyta a co za tym idzie droższe....... no ale może jakis jeden zainteresowany sie trafi.............. nie na siłe sprzedaje tylko jak sie uda to byłoby super.

Donuś życze by wyprawa w góry była super.
Monia oddaj te dziecioki na kilka godzin, będzie spokój:tak:

My teraz tydzień odpoczywamy a 10 sierpnai w nocy wyruszamy w strone Danii:tak: Adas oczywiście o niczym nie wiem:no::-)

Młody w niedzile stracił górna jedynkę, wygląda komicznieeeeeeee

reklama
Witam,

troche odoczynku u nas od upału, rześko po burzy sie zrobiło...

Monia, a co Mateuszowi strzeliło do głowy>? Myślałam, ze tylko maluchy sobie same podcinaja włosy :)

My musimy iśc na podcięcie, bo Niunka ma już długą grzywkę a ja suche końcówki, ale czekam na pełnię księżyca.

Aguś, a co to za niespodziewajka z tą Danią? Na długo?

Musze w tym tyg. oszczędzać samochód, bo tylne koło jakieś sie krzywe zrobiło i jakby słychac dziwny szum podczas jazdy. P. musi zajrzeć w weekend. Oby to nic poważnego, bo przecież w kolejny piatek nam będzie potrzebny sprawny samochód. A nawet wcześniej, bo chciałam Julitkę w pon. mojej siostrze podrzucić na kolejne samodzielne wakacje...

Do góry