reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poród czyli - Koniec naszej "drogi" tuż tuż

Właśnie dziś coś ruszyło z tą moją cesarką i poczułam, jak to już blisko :szok: W przyszłym tygodniu idę do lekarza, u którego chcę "rodzić".. Powiedział, że ze dwa razy muszę do niego przyjść, przebada mnie i jak skończę 38 tydzień umówimy się na konkretny dzień i zrobi mi cesarkę :tak:
Nie muszę chyba mówić, że to "załatwiany" lekarz?? ;-) Moja lekarka nie ma dyżurów w szpitalu, a ja nie chcę iść w ciemno do szpitala, gdzie nikogo nie znam i czekać, aż ktoś się mną zajmie..

rany to juz tak blisko :szok:
chyba bedziesz pierwsza

reklama
chyba najbardziej zaawansowaną ciążę ma bogda, no i roksi ma ponoć dużego szkraba :tak:
ja nie mam nic przeciwko rozdwajaniu się w lutym, ale w jego drugiej połowie, po 38 tc ;-)

chyba najbardziej zaawansowaną ciążę ma bogda, no i roksi ma ponoć dużego szkraba :tak:
ja nie mam nic przeciwko rozdwajaniu się w lutym, ale w jego drugiej połowie, po 38 tc ;-)
aż się boję ten dzisiejszy skórcz:confused: idę jutro do lekarza ale nie wiem czy będzie mnie tylko badał czy zrobi też usg:confused: mógłby zrobic dowiedziałabym się ile mała waży

No dziewczyny, to chyba stanie się niebawem jeden z najgorętszych wątków na marcówkach ;-)
Tak naprawdę, lada dzień, niektóre z nas mogą wylądować już na porodówce :szok:
Czujecie to? że to już tak strasznie blisko??

No dziewczyny, to chyba stanie się niebawem jeden z najgorętszych wątków na marcówkach ;-)
Tak naprawdę, lada dzień, niektóre z nas mogą wylądować już na porodówce :szok:
Czujecie to? że to już tak strasznie blisko??
Agutek to taka cicha woda:laugh2: kto wie może pierwsza się rozkręci:-D :-D :-D :-D :-D

Agutek to taka cicha woda:laugh2: kto wie może pierwsza się rozkręci:-D :-D :-D :-D :-D

o nie! :laugh2:
fakt - miłoby było zobaczyć swoje maleństwo w końcu, ale rozsądek bierze górę - wiem, że musi jeszcze podrosnąć i daję sobie jeszcze 3-4 tygodnie przynajmniej na bycie w rozreklamowanym "stanie błogosławionym" :-p

ja tam jednak stawiam na ciebie roksi i bogdę :-p :-D
o przepraszam, ja rodzic nie moge jeszcze bo jestem w proszku.
dziekuje za uwage.

anija to mocno zaciskaj nogi coby Julek sie nie pchał za szybko na ten świat ;-)

fakt faktem, że to naprawdę już blisko i zaczynam się cykać :szok: :-D

ja musze zaciskać nogi i to mocno:-D bo mój gin jedzie na narty od 10 - 18 lutego:wściekła/y: także nie ma mowy o rodzeniu w tych dniach:no: po 18 moge rodzić:tak:

reklama
Do góry