kasik36
Fanka BB :)
Olusia kciukasy za usg, oby Cie uspokoilo i zeby pozwolili Ci chociaz do toalety wstawac bo to chyba najwiekszy dyskomfort.
A ja sobie siedze na pedicure i sie relaksuje
A ja sobie siedze na pedicure i sie relaksuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeżeli macie wskazania do takiego badania i zgłosicie się do poradni genetycznej, to powinno być ono wykonane w ramach kontraktu tej poradni z NFZ. Wskazaniami są np. przebyte 2 poronienia samoistne, jeden poród martwy, itp. Najlepiej zgłosić się do poradni genetycznej i zapytać o szczegółyDziewczynki czy kariotypy zrobię tylko prywatnie? Jest jakaś możliwość żeby zrobić to na NFZ? Muszę teraz ogarnąć temat badań po poronieniu a finansowo nie istnieję... Wiem, że cała immunologia sporo wyniesie ale te kariotypy to 400 za osobę a wiadomo oboje musimy zrobić...
Olusia trzymam mocno kciuki za Twoje serduszka!