reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październik 2014

reklama
Dobra mydła nie brałam,podklady te belli ,wkladki nuk bo promocja,
a od goraczki cos brac?Czopki jakies czy nnie ma co?

ja na gorączkę mam paracetamol w czopkach, najszybciej działa i bezpieczny

mizzah współczuje :-(

rjonka fajną niespodziankę mieliście w SR. dajesz przydatne nam informację, więc jak coś jeszcze ci się przypomni to pisz :tak:

madzia93 ja zamawiałam zwykłe gaziki nienasaczane, spirytus w domu jak coś mam:-D

ja dzisiaj nawet jako tako funkcjonuje, nawet umyłam okno w salonie, mam nadzieję że to nie żadna cisza prze burzą

u mnie dziś obiad skromny:-p wzięło mnie na pomidorową z ryżem. chciałam coś na szybko, bo jak wróci mąż z pracy jedziemy do przedszkola Filipka na zakończenie, od wtorku szkoła :-)

Martina farmaceutka znajoma mowila ze byla kiedys taka pani w aptece i narzekala na ten oncisept,ze strasznie dlugo sie pepek goil,i jakis stan zapalny sie zrobił.

Ja zamierzam aby myc i suszyc.

babina- jesli z poleconym to napisze do kobiety aby podala Ci numer przesylki i znajdziesz bez problemu gdzie jest

garmelka - no niestety takie sytuacje czesto maja miejsce :dry:

Mizzah - wyrazy wspolczucia :-(ja uzwam bio-oil i jestem zadowolona. Kupilam w pierwszej ciazy ok 6 miesiac jak wydawalo mi sie ze robi mi sie jakis rozstep. I nic wogole nie wyszlo. teraz tez samruje profilaktycznie na wieczor. Troche sie to wchlania wiec trzeba z gloym brzuchem polatac

martina - ja przemywalam wlasnie woda i doslownie ze 2 razy spryskalam Octeniseptem i odpadl na kikucik po 4 dniach juz. Oby i teraz bylo tak szybko bo mi ten zapaszek przeszkadzal :sorry:

reklama
Cyntia to prawda ze dzieci lubią metki. Moja uwielbiała. Miała nawet taka zabawkę Pan Metka i strasznie go maltretowala :-)

Dziewczyny a powiedzcie mi bo nie pamiętam jakie czopki kupić. Córce podaje 250 ale dla maluszka to jakie?

Do góry