M
Melanie
Gość
malaga ja to jestem bardzo za moim tatą Piotrusiem
i złego słowa na Piotrusiów nie dam powiedziec
:-):-):-)
i złego słowa na Piotrusiów nie dam powiedziec

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agutek - mi lekarka kazała 3x1 tabletkę brać.. I tak zażywam![]()
Wszyscy mi mówią, że Piotrusie to fajne chłopaki ;-)malaga ja to jestem bardzo za moim tatą Piotrusiem
i złego słowa na Piotrusiów nie dam powiedziec:-):-):-)
Mi pomogło w ilości 3x1, więc myślę, że i Tobie taka dawka wystarczymi właśnie nie powiedziała jak dawkować, a 6 tabletek dziennie trochę dużo mi się wydawało...chyba będę dawkować tak jak ty![]()
A może faktycznie po szybszym tętniemalaga wiedziała to po tętnie, bo było szybsze niż normalnie ;-)
A do końca ciąży już niedaleko ;-)jedyne co mogę powiedzieć/napisać na pocieszenie, to że....
po ciąży znika ;-)
doskonale rozumiem
juz dawno o tym pisalam
boli mnie tez i w obu ciążach jest to samo
ciężko czasem wstać z wyrka rano![]()
A do końca ciąży już niedaleko ;-)![]()
A ja idę dziś do pracy i nie wiem, jak buty wciągnę :-( Nogi dalej spuchnięte.. Trzeba było wziąść L4 wczoraj i się nie trzaskać..
Byle do czwartku..
dokladnie, najbardziej odczuwalne jest to rano
odkrylam ze jak spie z jaskiem miedzy kolanami to boli mniej
sprobuj