reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Zaczynam mocno wierzyć, że to przez tryb życia jaki obecnie wiodę mały jest leniwy. Dziś rano byłam w przychodni, więc wykonałam więcej ruchów niż na codzień i syneczek ze mną.:)) Gdy siedziałam w poczekalni masował mi żebra nóżkami.:))

reklama
ja to mam jakieś dziwne problemy z zasypianiem:szok: włączyłam wczoraj nawet nawilżacz powietrza i dalej jest mi duszno i niewygodnie:wściekła/y: niemogę znaleźć odpowiedniej pozycji do spania nic mi nie pomaga:wściekła/y: ale jak już zasne to śpie jak zabita do rana:-) mam tylko małą przerwe na siku ok 4 rano i to nie codziennie:tak:

a wiesz, że u mnie prawie nic nie ma z tej zapowiadanej zimy...no oprócz przymrozków, ale miały być zamiecie, śnieżyce...a śniegu tyle co kot napłakał - spadł ze 3 dni temu, że już wszystko rozdeptane...
jak już ta zima jest to ja też chcę coś z niej - chcę śniegu :dry:

a wiesz, że u mnie prawie nic nie ma z tej zapowiadanej zimy...no oprócz przymrozków, ale miały być zamiecie, śnieżyce...a śniegu tyle co kot napłakał - spadł ze 3 dni temu, że już wszystko rozdeptane...
jak już ta zima jest to ja też chcę coś z niej - chcę śniegu :dry:
nie ma sprawy w Częstochowie jest aż za dużo mogę się z Toba Agutku podzielić:laugh2: :laugh2:

czy was dzisiaj też tak muli :confused:

wstałam o 7 rano, bo oczywiście nie mogłam spać
posiedziałam z 2h i tak mnie zmuliło, że walnęłam się do łóżka na 1,5h - zdrzemnęłam się...

wstałam, chwilę się pokrzątałam i znowu mnie wzięło - w łóżku spędziłam 2h i nadal wcale jakoś superprzytomna nie jestem :dry:

coś z ciśnieniem, że jakaś taka nijaka jestem :confused:

reklama
Do góry