reklama
proszę link do Allegro, przy pierwszym zakupie dostajesz zniżke na kolejne :-)
KOSZULKA NOCNA CIĄŻOWA I DO KARMIENIA KAJA XL 42 (4577306957) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
mają też swoją stronę internetową: Bielizna damska, męska i dziecięca | sklep internetowy Rafjolka.pl - jest taniej a powyżej 150 zł macie wysyłkę gratis
KOSZULKA NOCNA CIĄŻOWA I DO KARMIENIA KAJA XL 42 (4577306957) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
mają też swoją stronę internetową: Bielizna damska, męska i dziecięca | sklep internetowy Rafjolka.pl - jest taniej a powyżej 150 zł macie wysyłkę gratis
mają też cudne biustonosze do karmienia. Ja przy pierwszym dziecku miałam takie bawełniane z h&m - obrzydliwe w porównaniu do tych ze strony. Będę na pewno od nich zamawiać szlafrok i pewnie ze 2 komplety bielizny - już takich bawełnianych nie kupię. W końcu kobieta powinna się czuć sexi

dziewczyny jeszcze tu znalazłam piękne biustonosze: :-) Biustonosz do KARMIENIA ALLES MaMa COCO U 75 H (4531809149) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
ale z zakupem poczekam gdzieś tak pewnie prawie do samego końca bo z rozmiarem może być rożnie
ale z zakupem poczekam gdzieś tak pewnie prawie do samego końca bo z rozmiarem może być rożnie
Zanag z dlugim rękawem nie radzę bo w szpitalach gorąco jak w saunie a dodatkowo po porodzie okropnie sie pocisz(przynajmniej ja tak mialam).
Ja mam 3 koszule, takie typowo "allegrowe) w sensie pelno ich na allegro,z jakąs zyrafka itd
Dokupic musze tylko 1 bo u mnie kazą rodzic we wlasnej:/
Z Arkiem po domu miałam te zwykle odpinane bawelniane biustonosze, okropne
a jak gdzies wychodzilam czy ktos przychodzil to zakladalam normalne usztywniane. Ale krotko karmilam "prosto z cycka" więc nie zdarzylo sie zebym gdzies poza domem musiala miec biustonosz do karmienia. JAk teraz uda mi sie utrzymac karmienie, to zakupię jakies porządne usztywniane modelujące biustonosze do karmienia
Ja mam 3 koszule, takie typowo "allegrowe) w sensie pelno ich na allegro,z jakąs zyrafka itd
Z Arkiem po domu miałam te zwykle odpinane bawelniane biustonosze, okropne
reklama