reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2015

Witam, również jestem przyszłą majową mamą, dlatego chciałabym do Was dołączyć :-)
Zanim nadrobię chociaż trochę i zapoznam się z Wami to napiszę kilka słów o sobie, abyście wy mogły poznać mnie.
A więc w skrócie jestem już mamą małego urwisa, leczyłam się 6 lat aby zajść w pierwszą ciąże, ciąża była na podtrzymaniu, często leżałam w szpitalu ale tego już się nie pamięta, ponieważ zakończyło się szczęśliwie a jak wiadomo dziecko wszystko wynagradza. Teraz leczyłam się 1,5 roku i również się udało, w planach mam drugą ciązę znieść bardzo dobrze, chciałabym pracować do końca (prowadzę działalność a wiadomo na swoim to inaczej jest o co dbać aby nie zaginąć na rynku).
Termin mam na 11.05.2015 usg w przyszły czwartek
To tak w dużym skrócie o mnie, mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona

reklama
Ja też na brzuchu choć juz zaczynam spać tak pół na brzuchu pół na boku niezastąpiona jest poduszka ciążowa bo daje wrażenie że śpi się na brzuchu a js tylko tak potrafię zasnąć.

Ewelina udanej zabawy na weselu :)

Bozka witaj :)

Ostatnia edycja:
Katagorka ja własnie tez tak mialam od samego poczatku prawie nie glam na bezuchu bo ni cos przeszkadzalo. A teraz mi nie przeszkadza...

Bozka witaj!

Dziewczyny przykro mi z powodu strat.

A co do badań to miałam wszystko za free, grupę krwi tez mi robili mimo,że miałam w pierwszej ciąży to badanie. Przeciwciała,toxo itp.
Ja nic nie płacę, a usg mam co wizytę. Polecam poprostu dobrze poszukać lekarza.

Ja śpię póki co na boku,raz lewy raz prawy,na plecach nie mogę bo bolą okrutnie jak mam wstać.

Cześć dziewczynki ja już po wizycie i jest wszystko ok, dzidzia rośnie widziałam głowkę, rączki, nóżki i pykające serduszko:-)Następna wizyta za 3 tyg a teraz mój szkrab ma ponad 3cm. Tak się cieszę:-D Dziekuje za trzymacie kciuków!!!
Witam nową majową mamusie.

Witaj bozka13 gratulacje :))

Ciekawe co u Was, weekend wreszcie. Czeka mnie pakowanie a mam ochotę jedynie na sen... Padam dziś, ucho czuje ale może po nocy przejdzie.

reklama
Bożka witaj! Rozgość się u nas ;)

Jup co u Ciebie?

Kasiu ja też póki co śpię na jednym lub drugim boku, na plecach nie mogę bo budzę się cała obolała.

Do góry