reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kasik nio ale dla maluszkow musze zaczac kupowac rzeczy bym jednak cos miala ;-) bede teraz jak najwiecej lezec.. no przynajmniej do polowkowego ;-)

reklama
Olusia dobrze, że jesteście już w domku. Obyś już miała spokój z tymi nieprzyjemnymi niespodziankami.

Magda nie potrafie powiedzieć jeszcze czy będę w pon na spotkaniu. Zależy jak się będę czuła bo ostatnio wyprawa gdziekolwiek to masakra. No nie mam siły :-(
Dzisiaj jedziemy z T do jego chrześniaczki na uroczysty obiad z okazji 18, wracamy jutro bo to ok 100 km i po nocy nie będziemy wracać. Będziemy nocować u teściowej. Pewnie znowu usłyszę te wspaniałe rady o tym czego mi nie wolno :/ najchętniej zostałabym w domu

Olusia dobrze, że już wróciliście do domu. Nie ma to jak u siebie :) Mówiłam, że będzie parka, fajnie:) Dobrze, że maluszki rosną i wszystko jest w porządku. Masz rację z wyprawką, bo skoro masz leżeć jak najwięcej, to czas zacząć oglądać się za rzeczami. Tylko tak powoli i na spokojnie, nie przemęczaj się:) Narazie kupuj z neta co się da, a jak lepiej się poczujesz, to wtedy do sklepu po autko dla maluchów ;-)

Aisa, Twoja teściowa to mówi czego Ci nie wolno, a moja co ja nie powinnam robić i jak to jest możliwe, że ja nie sprzątam w domu za dużo, nie gotuję mężowi obiadków, nie piorę itp. Przecież ciąża to nie choroba i nie powinnam tak bardzo się oszczędzać. Więc już wolałabym żeby mówiła, czego mi nie wolno robić:) A jeszcze czuję, że czeka mnie jej wizyta w święta. Chyba do mamy się przeniosę na ten czas.

Anulla28, u mnie też mało co widać, więcej na noc jak jestem pojedzona :-)

Aisa79, ja już usłyszałam pierwsze złote rady od teściowej ale spoko tylko chwilę się poirytowałam, teraz wyczekuje kolejnych :-D

Posprzątałam mieszkanko, uwielbiam jak jest czysto. :-) A z gotowaniem to jak zawsze lubiłam i gotowałam dużo, to teraz mam lenia, nie chce mi się... a powinnam w sumie lepiej się odżywiać ...

Czytałyście Ciężarówka przez 9 miesięcy? Do mnie dopiero przedwczoraj dotarła i nadrabiam, fajnie napisana, z dużą dawką humoru :-)

Moja teściowa stwierdziła, że nie mam kupować nic dla dziecka do porodu :/
Ona nie jest zła, widuję ją raz na kilka msc albo i rzadziej i wystarczy. Ale niepotrzebuję być straszona w ciąży.

reklama
Do góry