reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

happymum ja nie raz widzę 4latka w pampersie:) nie wszystkie dzieci tak szybko odzwyczajają się od pampersa trzeba czasu:) U nas z kolei odzwyczajanie od spania w pampersie pewnie potrwa bardzo długo;/

Byłam w pasmanterii po styropianowe stożki ale były tylko bez głowy, poczekam jeszcze może się pojawią:) Byliśmy tez nakarmić kaczki synek zadowolony

Ostatnia edycja:
reklama
Happy Nie jest jeszcze gotowy, musisz cierpliwie poczekać i nie kłaść nacisku na to. Przyjdzie czas i się nauczy. Dziecko nie kontroluje zwieraczy jeszcze dobrze w tym wieku. Zwłaszcza w nocy. Oczywiście że nie zmusisz. Tak samo jak ja nie zmusze żeby mi się w nocy nie budziła. Wszystko z czasem.

U mnie prawie 15-sta a majtki suche :) maly spokojny potrafi wytrzymac 4-5 h bez sikania i w nocy też. Zawzielam sie teraz i w środę pogadam w przedszkolu żeby mógł chodzić bez i zobaczymy jak będzie

HAPPY pytaj go tak co godzinke czy mu sie chce to z czasem zacznie wolac.

Ja wlasnie robilam test bo 4 dzien @@ sie spoznia. Dalam 40zl na polskie... ale naszczescie jedna krecha :p

Paulina-? Na szczęście? Myślałam że się staracie?
Pytam go często ale on potrafi powiedzieć ze nie chce a za 5minut się posikac:/ tsk właśnie bylo przed chwila. Zapytałam czy chce siusiu on ze nie no i poszedł sie bawić a za chwilę przyszedł vze mokry jest

HAPPY nie odpuszczaj mu ;-)
Na 100% sie nie staramy. Ja osobiscie chcialabym zajsc w styczniu zeby miec termin na pazdziernik. Po drodze jesscze w sierpniu slub siostry A.. Ale wiadomo nie plakalabym. Za to A. troche smutny.

Happy u nas takie posikiwanie to norma byla. w sumie do tej pory Oskar potrafi zmoczyc majty, jak za bardzo zajety jest.trzeba duzo tlumaczyc.
moi obaj na dzien odpieluchowani do 2 urodzin byli. ale znam dzieci ktore mialy4 lata prawie i albo w pampersie albo w okakanych majtkach.

happymum nie starszaki oduczyli sie pampersa w dzien majac 2 lata i 3 mies, a na noc jak mieli 3 latka. Mikolajowi wsio zajelo rok dluzej, choc w dzien nie zakladalam mu pampersa jak mial 2 lata, i rok sie meczylam z wpadkami :p ile ja sie majtek naprałam :o :no: Sikal na stojąco, na siedzaco nie chcial wogole :p no a na noc oduczylam go w zeszlym roku czyli mial troche ponad 3 lata :-) i teraz to juz luzik w nocy sie budzi, i wola ze chce siku bo swiatlo musze mu wlaczyc :p no i malo pija na noc, i przed snem siku obowiazkowe :tak: :-)

A ja wrovilam znow do naturalnego koloru :-D juz znudzilo mi sie ciagle farbowanie -_- meczace te odrosty i wogole :happy:
Jutro Daniel 7 lat konczy... :-) ale mam juz duze dzieci :tak: :-) Miki za pol roku 5 lat skonczy, ja niewiem kiedy ten czas zlecial poprostu :-):tak::-D

reklama
Czesc .

Ja wlasnie wrocilam z S ze szpitala...
Inny pan dr. Nie stwierdzil NIC. Macica czysta, po krwawieniu nie ma sladu . kazal za kilka dni zrobic bhcg ...no i kolejna 2 dni pozniej. ide na jedzonko bo S przywiozl ;)

Do góry