reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2015

ja mam,ale martwię się,czy wystarczy do końca teraz jest w sam raz,ale brzusio coś zwolnił i od 3 tygodni obwód sie nie powiększył i oby tak zostało :happy: i tak jest duży ;-)

jak mnie ta szkoła wnerwia,na zebraniu wychowawczyni powiedziała,ze zabawa Andrzejkowa jest we czwartek,a dziś czytam w e-dzienniku,że dzisiaj,robia co chcą,a człowiek może mieć inne plany :baffled: tak więc dzis ma M ,a we czwartek A

Ostatnia edycja:
reklama
Bada - tak, grudniowa, z 20stego ;-) Moje na szczęście nie lunatykują, ale czasami też mamy polewkę, jak gadają przez sen :-D Na pewno po tatusiu, bo czy ja gadam to nie wiem, a męża słyszałam :-D

Ja kurtkę mam... Na styk, ledwo się zasuwam, mam nadzieję, że wystarczy :baffled:

Alecta rozwalasz mnie :-D
Dzieci w przedszkolu a mamusia co robi?;-)

Ja juz wrocilam ale kurde dwie baby przede mna a ta w okienki to wolna jak hoho
Tyle ze my tu nie mamy poczty tylko w sklepie wiejskim jest okienko i od 8 do 13 mozna wyslac ;-)

Ja musze z tesciemczagadac kiedy jedziemy bo we wtorek do kalisza na zimowych chce jechac
No i plyn do spryskiwaczy misze kupic jeszcze

Ja chodze w kurtce Ł :p

Ja też mam kurtkę.
Przy Tymku wystarczyła więc mam nadzieję, że teraz też.

Bada to ja wczoraj dostałam karteczkę, że dzisiaj jest dzień pluszowego misia i dzieciaki mają przynieść maskotki, a pojutrze zabawa andrzejkowa przebierana.
Dla Nikoli przebranie mam, ale Tymko będzie musiał iść w tym samym co w zeszłym roku, bo nie wiem skąd ja teraz przebranie wytrzepie.
W Pepco wczoraj nic nie widziałam, a nie będę specjalnie do Rzeszowa jechać 40 km.
W ogóle w tym roku jest dużo nowych pań i mnie wkurzają, bo wczoraj tą kartkę dostałam jak szłam po Nikole, a od Tymka pani nic nie dostałam, on tylko tyle co z torbą do mnie przybiegł i już wchodziliśmy, a jego panią widziałam tylko tyle co go ze stołówki do mnie wypuściła :-/

Agulqa Lilka chciała pograć więc nie mogłam dziecku odmówić :p

Alecta- dziecku się nie odmawia ;)

Kacper już miał dyskotekę andrzejkowa, a Cypek będzie pewnie w piątek się bawił.

Aaa i w sobotę Cypek ma turniej, a za tydzień 7 grudnia Kacper. Dawno nie było :D

alecta gdybyś była bliżej to bym Ci podrzuciła jakieś przebranie-mam ninja ,księcia,pirata,supermana ,komandosa i kościotrupa :-p

jeżyk Ty to sie masz z tymi treningami i turniejami,podziwiam,bo ja leniuch ;-)szczególnie teraz

idę po młodszego na ten ziąb :-p

reklama
Cześć wam w ten ponury dzień....

Aza dlatego szukam już czegoś nowego albo o czymś swoim myślę.

Gosiane biedny :-( Mnie trochę przeraża dbanie o siusiaka tj. czy będę robiła to dobrze albo mąż, wiadomo nie zawsze będzie przy wieczornej kąpieli...

Alecta jakie to trafne hehehe ;-)

Lay ja byłam lepsza z wymianą opon.... Pojechałam wymienić a tam się okazało , że opony mam kijowe, za duże (takie kupiłam z autem a auto kupowane na letnich) :dry: więc nowe opony musiałam od razu kupować ale że to było u znajomego to wziął tamte w rozliczeniu i tylko dopłacić trzeba było.... Ehh...

Ja pzaurki sobie zrobię ale po porodzie dopiero. Agulqa za chwilę ci wszystko wyślę.

Kurtkę ciążową sobie kupiłam już wcześniej i cieszę się bardzo bo nie miała bym czym brzucha przykryć a zimno :-(

Laski jaką ja miałam okropną noc... W sumie 2 taka z rzędu. Wczoraj już jak usypiałam to było mi nie dobrze brzuch mnie bolał i wymiotować mi się chciało ale usnęłam a dzisiaj meksyk....Położyłam się spać za jakieś 1,5 h się obudziłąm zaczęłam się kręcic i masaka jak mi żle .. Znów na wymioty mi się zbierało i brzuch mnie potwornie bolał więc poszłam na kibelek. Posiedziałam, krzyże zaczęły mnie łupać, brzuch napier.... i spinać i no... rozwolnienie dostałam :-/ Ale takie konkret, brzuch tak mnie bolał i mały szalał że się bałam co jest czy ja rodzić zaczynam czy kur... co? 2 h się meczyłam i cała obolała położyłam się do łóżka i po jakimś czasie usnęłam.... Już się boje tej nocy.

Ostatnia edycja:
Do góry