reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2015

jezyk w niedziele ma turniej??

ja w moja kurtke sie zapinam, ale po 1min tak mnie brzuch boli, ze nie warto.. a mojego G kurtki to jednak za duze:-)

w ogole nie chwalilam sie wam jak to moj maz wspanialy popisal sie na chrzcie w sobote:-)
byl chrzestnym i jakies 10min przed msza podjechalismy pod kosciol, a on do mnie ze jemu sie sr.ac chce i nie wytrzyma hahaha:-D wiec ja i cala reszta do kociola a on do domu no i sie spoznil oczywiscie na poczatek gdzie mial krzyzyk robic dziecku:tak: do tego pozniej az biegal po kosciele i nas szukal, bo wszedl nie od tej strony:-)

reklama
Gosiane a gdzie taki polar kupilas? Ja do chusty kuoie chyba hmmm oslonke taka? Nie wiem jak to sie nazywa :p

Mommy ja tez sie martwie o to ale Ł obiecal ze bedzie ogarnial a polozna mowila ze nie trzeba codziennie

Aob haha mojemu tacie tez zawsze w najmniej odpowiedni momencie sie chce :-D

Agulqa kiedys to mu sie zachcialo jak mielismy wsiadac do pociagu i biegal przez tory tam byl las na gorce i ledwo zdazyl:-) juz widzialam jak wpada pod pociag, ale nie mogl sie doczekac heh:-)

Jak przezyje ten tydzien to juz bedzie z gorki, bardzo duzo zalezy od tego, jak sie sprawy potocza.

Tymczasem jakies grypsko mnie bierze I nie mam na nic sily. Jeszcze nam sie pralka zepsula :(

Eh ja też czekam na zakończenie tego tygodnia.
W piątek albo sobotę Ł ma wrócić i w końcu będę mogła odsapnąć trochę.

Uwaga... Wzięłam się za kończenie kocyka :p
Coś niewiarygodnego :-D

reklama
Jezyk zaczynam kodowac i uczyc sie rodzicielstwa;-)

Ide prasowac ostatnie sztuki ciuszkow i pieluszek:tak: bo juz ponad tydz sie pakuje do szpitala.. jak to tak dalej pojdzie to nie zdaze jeszcze:-)

Do góry