reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2015

Witam

Miłego dnia.

U mnie ciężka noc mimo że spać mogłam to nie mogłam bo znów obudziło mnie rzygnięcie.... Nie kumam tego, taki refluks mam konkret czy co? I pp wszystkim takiej zgagi dostałam że pała mała :(

Alecta a sprawdzalas na ceneo albo coś? Ja często tam kupuje bo niektóre rzeczy taniej niż na allegro znajduje

reklama
Ooooo Doggi dzięki o ceneo nie pomyslałam!

W ogóle takie mam nerwy przez ten zus i przez to mnie takie skurcze męczą.
Wolałabym żeby ta cała kontrola jakoś szybciej była, a tak jeszcze tydzień muszę się denerwować.
Jak mi się marzy żeby ten burdel kiedyś upadł:-(

Jezyk ja wiem ze jeszcze trochę :) wytrzymam, wyjścia nie mam ;) mąż też w nocy mi powtarzał "juz tylko trochę, naprawdę niewiele, tak naprawdę!" 49 dni :)

Ja dzis na obiad zupy pomidorowej c.d. ale na szczescie juz koncowka ;-)
Za to jutro bede wpieprzac leniwe ;-) kuoilam twrog, oczywiscie zapomnialam o jajkach :-\

Ale jestem meba happy baba w centrum sie pomylila i zaplacilam zamiast 31zl 23,50zl ;-)
Pozniej w biedzie kupilam w koncu olyn do sprhskiwaczy za 12.99zl ;-) 4l, chyba na cala zime starczy co?;-)
No i zapisalam sie do lekarza rodzinnego w inie. Wiec i polozna z ina bedzie do mnie przykezdzac. Pozniej dopisze mlodego. W koncu nie bece musiala sie uzerac u tych debili :p

Sprite no prsze, moze do ikea sie przejade :p ogolnie burdel w tym centrum, tyle osob dziennie przyjmuja to numerki by dali a nie... no i pytalam pigule to powiedziala ze ciezarne normalnke w kolejce maja czekac :p

Ja licze na sn 5 lub 7 stycznia ;-)

Alecta ja ostatnio bylam o 9.30 i nie bylo nikogo
A o 7 kazdy mysli ze bedzke pusto wiec leci i przez to taki ruch
Tyle ze jak misze byc naczczo to jade rano bo bym umarla z glodu ;-)

A ja przezywam ze mam 40km do castoramy :p

Ja gadalam z mama i mowi ze brat ostatnio sie poplakal. Powoedziala mu ze na wigilie jada do mojej sis z potem do mnie i biedak sie rozkleil. On chce swietz w domu bo wtedy na pewno wiecej prezentow dostanie :p no i dojrzal do tego by miec swoj telefon. Tzn chcialby ma swieta dostac telefon lub tableta. Chyba go pogrzalo :p tyle siana?! :O.

Elutka super! Juz niedlugo :) Ja tez wlasnie nie wiem czy chce ta położną. Ostatnio przychodzila ale teraz to nie wiem, mysle ze da rade bez ;)

reklama
Do góry