• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczeń 2015

Jeżyk no co Ty Dębski fajny jest:-)

Agulqa nie zazdroszczę.
Ja ostatnio trafiam jakoś tak, że nie ma kolejki u nas w laboratorium.

Jeżyk ja też coraz częściej myslę o wagarach, ale z drugiej strony jak potworki są w domu to ciągle na obrotach muszę być:-D

Femme, ale Ci fajnie z sąsiadką.
U nas co prawda w klatce obok też sąsiadka swoja córkę odprowadza, ale to ona jeździ z nami, bo nie ma swojego auta więc odpada żebym jej dała 2 dzieci do odprowadzenia na pieszo no i z reszta w taka pogodę bym na to nie pozwoliła.

Kupiłam sobie budyń i dziś sobie zrobię :-)
A w sobotę jak już Ł będzie to zrobię taki home made:-)

reklama
Nie mowcie mi ja taki meksyk w domu mam prawie non stop. Teraz 4 dni pochodzil i znowu w domu siedzimy, a myslalam ze na l4 w ciazy sobie odpoczne i przygotuje wszystko na spokojnie a tu du.pa nic nie zrobione.

Laski rzućcie jakimś pomysłem na prezent dla dzieciaków:-p
Tymka chrzestny ma przesłać nam kase żeby od niego jakieś prezenty kupić, a nie mam pomysłu.
Nikola napaliła się na tą lalkę co lata i znalazłam na allegro taką za ok. 50 zł tylko nie wiem czy to nie jakiś złom, bo oryginalna firmy Cobi 200 zł kosztuje...

miłego babeczki kochane :happy::happy: pospałam dziś do 7;40 , bo chłopcy na 9 do dentysty na przegląd ,więc nie było sensu,aby szli na pierwsza lekcję,a że po marudziłam trochę to mąż do roboty nie poszedł tylko z nimi :-p ja na 11;20 mam do internisty osłuchać moje serduszko,bo gin jęczy ,mam wrażenie,że chce zrobic ze mnie bardziej chorą niz jestem ;-)

z prezentami rozumiem doskonale,my zawsze musimy wymyślić teściowej i mojej mamie,a później nie wiem co my mamy kupić :eek:

reklama
No właśnie na allegro drożej wychodzą, a ona się tak napaliła na tą lalkę.
Są tańsze, ale te co nie latają jak się rękę pod nie podłoży.
Nawet z kuponem drożej niż w Tesco wychodzi :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry