• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczeń 2015

reklama
U mnie w wigilię będzie praktycznie 39tc...leżę, spać mi się już nie chce, wstawać też nie a w sumie to bym coś zjadła...młody już pofikal w brzuchu, ale on się zawsze ze mną budzi rano :-)
Miłego ;-)

Dębski fuj, blee kijem przez rzekę bym go nie dotknęła.

Agulqa- cierpliwości życzę.

Mi też coraz częściej nie chce się rano chłopaków prowadzić i myślę o wagarach... ale to już by było przegiecie :P

Miłego dnia

agulqa masz pierwszeństwo przecież, wystawiaj brzuchol na wierzch i patrz litościwymi oczami na czekających mężczyzn, bo baby to niestety zauważyłam nie wpuszczają :-)
Jakoś nie mogłam w nocy zasnąć.. A jak mi się już udało to śniło mi się, że mój mały urodził się taki wielki, jakby miał rok i to w dodatku z zębami :szok: Co za koszmar..
Teraz śniadanie zjedzone, jeszcze kawę piję, no i czeka mnie druga wizyta w urzędzie skarbowym. Czyli dzień przyjemności ;-)
Miłego!

Jenne z tego co wiem masz pierwszenstwo jak jest jakas karteczka. Tu niestety nie ma i ciezarne sa jak zwykly szary czlowiek.
Poza tym mojego brzucha nke da sie ukryc :-P ale nikogo to nie rusza niestety

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry