reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2015

To jest właśnie chamstwo. Ja nie wiem dlaczego Ci ludzie są tacy wredni. W komunikacji miejskiej to samo, głowa w drugą stronę i mają w d.upie, czy się męczysz stojąc tak z brzuchem przez pół godziny czy nie. Krew mnie normalnie wtedy zalewa i mam ochotę coś powiedzieć, ale chyba nic mówić nie muszę, bo wzrok jest zupełnie wymowny.
A wczoraj jechałam windą do znajomej na 9 piętro i wsiadł ze mną taki młody facet z treningu chyba wrócił.. i się mnie pyta czy pomóc mi z tą torbą (miał na myśli torebkę zawieszoną przez ramię, a wyglądała na ciężką) Rozbawiło mnie to, ale było miłe :-) Czyli jednak można nie być chamem i prostakiem w dzisiejszym świecie!

agulqa ja to bym po prostu poprosiła o ustąpienie, powiedz, że się źle czujesz ;-)

reklama
Wlasnie soboe uswiadomilam ze 24.12 skoncze 38tc a w sylwka 39tc
Hoho toz to prawiw jak porodowka :-D

Agulqa żebyś czasem nam z porodówki życzeń nie wysyłała :-D

To samo pomyślałam :-D

Siedze sobie w centrum medycznym i czekam na pobranie krwi. Kolejka taka ze glowa boli. Pewnie ze 2h posoedze

uuu nie zazdroszczę :sorry:

Mi też coraz częściej nie chce się rano chłopaków prowadzić i myślę o wagarach... ale to już by było przegiecie :p

Nie ty jedna dla pocieszenia :-D ja na szczęście mam sąsiadkę z której córką Nina chodzi do klasy więc jak jest na 8 to mi często młodą bierze :-p

Chciało mi się w nocy siku, ale nie chciało mi się wstać, więc rozbolał mnie brzuch i zaczęło mi się śnić, że rodzę, pobolało w brzuchu, ukucnęłam i wyszła córa taka długaśna, miała 60cm, lekarz powiedział, że za szybko urodziłam i mam urodzić jeszcze za jakąś dziewczynę, któraś chętna? bo dobrze mi poszło :-D

Hahaha nieźle :-D

Ja kurtkę mam... Na styk, ledwo się zasuwam, mam nadzieję, że wystarczy :baffled:

U mnie to samo ... jeszcze mam płaszcz ale też już ledwo ledwo ...

Aaa i w sobotę Cypek ma turniej, a za tydzień 7 grudnia Kacper. Dawno nie było :D

Super że masz takich sportowców w domu :-) też bym chciała żeby Nina coś polubiła i trenowała. U nas to Kuba ma turnieje w piłkę ręczną gra :-p

w ogole nie chwalilam sie wam jak to moj maz wspanialy popisal sie na chrzcie w sobote:-)
byl chrzestnym i jakies 10min przed msza podjechalismy pod kosciol, a on do mnie ze jemu sie sr.ac chce i nie wytrzyma hahaha:-D wiec ja i cala reszta do kociola a on do domu no i sie spoznil oczywiscie na poczatek gdzie mial krzyzyk robic dziecku:tak: do tego pozniej az biegal po kosciele i nas szukal, bo wszedl nie od tej strony:-)

Hahaha uwielbiam takie akcję :-D :-p

My z T wróciliśmy z czekolady, od razu zakupy na obiad z zrobiliśmy i w końcu kupiłam 2kg słoniny i biorę się za smalec jutro pierogi a pojutrze gibos

Yyyy pakuje się i jakoś wieczorem powinnam dojechać szykuj dodatkowy talerz :-D :-D

My na obiad mieliśmy pieczona kaczuszke z ziemniaczkami. Pycha, dawno miesa nie jedlismy. :D

Zostało jeszcze trochę kaczuszki ? :-D to i Ciebie nawiedzę :-D uwielbiam !

No nie powiem, dzisiaj po dwóch godzinach chodzenia już mnie kolka złapała i też brzuch zaczął ciążyć, ale chwila odpoczynku i dałam radę :-D

No nieeee :szok: nawet ty :-D :-D :-D to już naprawdę znaczy że już tuż tuż :-D

Też nie wiedziałam że można samemu budyń zrobić :-D :-p

Dobra nadrobiłam was zdeczko ! :-p i tylko głodna się zrobiłam a nie chce mi się nic robić ... :confused2:

Ja od 2 dni walczę z ratami na allegro ... tylko my mamy takiego pecha chyba wszystkim to idzie sprawnie tylko u nas jak zwykle pod górkę :-p już sił nie mam :angry:

no i dzisiaj mam ambitne plany chce wysprzątać kibel ... i zrobić jakiś dobry dwudaniowy obiad, zobaczymy co z tego wyjdzie póki co idę chyba spać bo do 2 w nocy nie mogłam :-D :-p

hej!

ja dziś robię makaron alecty.

i do pracy muszę iść L4 zanieść.

agulqa, trzeba było wejść po prostu bez kolejki i już. ostatnio ikea mnie mega zaskoczyła. tam naprawdę przestrzegają pierwszeństwa ciężarnych. bez problemu można podejść do kasy i zostanie się obsłużonym z uśmiechem na twarzy choćby kolejka miała sto zakrętów.

miłego dnia!

Hej ja dzisiaj robie krem z zielonego groszku a na drugie nie mam pomyslu. Mąż je w pracy dzisiaj to pewnie tylko mlodemu cos zrobię.

Ja to zauważyłam ze ludzie mają w nosie brzuch ciążowy. W aptece kolo mnie gdzie jest mega kolejka zawsze, stare babiszony pchają się pierwsze zawsze.

agulqa nooo to moze jeszcze nowy rok powitasz z maluszkiem na rekach :) Ja dokladnie w 39tc mialam cc

Sprite oj tak, ikea jest rewelacyjna pod tym względem :-) czasem nawet wołają jak zauważą brzuch gdzieś w kolejce.
Ja wczoraj robiłam placki po węgiersku i zostało trochę mięsa więc dziś będą kopytka z gulaszem :-)

reklama
A ja na dziś pomysłu obiadowego nie mam, pewnie jakiś gwizdany obiad zrobię, tym bardziej, że mój to w pracy siedzi, więc jemu obiad do niczego się nie przyda :-D

Do góry