Hej hej
Wczoraj znowu cały dzień poza domem, bo byłam na badaniach w Akademii w Gdańsku. Zapłaciłam 390 zł :-

baffled: takie drogie były przeciwciała, jak pamiętacie unikałam tego badania właśnie przez to, że drogie, ale teraz ginekolog przycisnęła to stwierdziłam, że zrobię...
Tych wyników p/cial jeszcze nie ma.
W końcu policzyli mi płytki krwi ręcznie i w ogóle od każdej strony przeanalizowali i nie ma mowy o małopłytkowości rzekomej, bo każdy wynik podobny, od 76 do 86, a płytki w heparynie tylko 41

ale to pewnie przez zastrzyki więc się aż tak nie martwię...
femme, alecta ja też mam 40 km do Tesco
agulqa mój tak miał ostatnio, że jeden dzień prawie wcael się nie ruszał, musiałam się drapać po brzuchu żeby leniwie się przesunął. Za to wczoraj szalał od nocy do wieczora, taki popis dał, że hej
LayDeek ja się też zawsze martwię jak mój w delegacji i nie daje znać

ale jak rozłącza to znak, że nie może rozmawiać. Gorzej, jak w ogóle nie ma odzewu...
femme a czemu dół?
U mnie noc ciężka, bo dalej jestem przeziębiona i mam straaaaszny suchy kaszel, który męczy właśnie w nocy :-( od kilku dni piję syrop z cebuli, jem czosnek, miód itp., znacie jakieś inne sposoby skuteczne? Katar też mam nieziemski, ale kaszel groźniejszy, bo całe podbrzusze mi się spina :-(