reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
hess ja mam bratanice w wieku 4 i 7 lat i myślałam aby kupić im dumel magic jinn - są 3 wersje : państwa , przedmioty , zwierzęta - na you tube można znaleźć filmik
Gdybyś chciała to gdzieś ale nie pamiętam na jakiej stronie znalazłam go za 65 zł więc mogę poszukać i wkleić linka .

Byłam wczoraj na USG TV i mój lekarz, stwierdził, że mam polipa w jamie macicy ok. 8 mm. W sumie to był już ten polip widoczny, jak byłam na tym usg na poczatku stymulacji, gdzie chciałam zobaczyć jak pęcherzyki rosną:-(Może on był przyczyną niezagnieźdzenia blastusia. Czeka mnie trzecia histeroskopia, eh. Chcę zrobić ją w styczniu po okresie, czyli w trakcie brania antyków, ale nie wiem, czy tak można. Wydaje mi się, że tak, ale musze pogadać z moim ginekologiem ze szpitala. Jajniki mam ok, niepowiększone. Przy okazji zrobią mi scratching endomerium:happy: Także tyle u mnie:-)
Sykatynka, wielkie dzięki za pomoc, pewnie tak zrobię insulinę i glukozę na czczo;-)

Hess teraz jest moda na bransoletki z gumek zestaw kupisz za jakieś 35zł. (6-9lat chłopcy i dziewczynki)

dla chłopca w wieku od 5-6 lat klocki lego(jest podróbka lego zwie się combi i jest w miare tania)
, może tez być farmer fajna gra:-)dla całej rodziny, kumate dzieci już w zerówce grają. Magnetyczne kulki mogą być(ok.60zł), samochodzik hotwhells zmienia kolory przy zanurzeniu pod bieżącą wodą:-) plastikowe żołnierzyki(ale nie dla malucha bo połknie)

dziewczynka bransoletki z gumek:-) jest mnóstwo gier planszowych jak księżniczki, wróżki i kosztują ok.30zł, sa teraz modne flamastry takie dmuchane:baffled: fajna sprawa, witraże do samodzielnego robienia, pięknie to wychodzi..:-) jak lubi rysować to pierwszy zestaw pasteli (tylko suchych), zestaw kredek taka walizka, są zestawy do makijażu dla dzieci:-p nawet perfumy:-p

Ja najczęściej kupuję prezenty dla dziecka żeby mogło się bawić z rodzicami, ale czasami są rodziny gdzie zostawią dzieciaka i sam sobie z zatrudną grą nie poradzi:-( wiec dobierz jak Ci pasuję:-)

Piotruś pan dla najmniejszych:-) bajeczki na dobranoc:-)gadające, ruszające się zabawki:-)poduszka pluszak :-)

calineczkaa wszystko szkodzi:-p ja bym się skłaniała tylko odnośnie krążenia, ale to nie spi się z tymi bransoletkami. W ogóle, wystarczy poczytać o tworzywach sztucznych, czy sztucznych barwnikach używanych do zabawek teraz one niby przetestowane a jak będzie za 10lat jak z aspartamem i itp... Więc nie chce się wypowiadać na tematy zdrowia odnośnie zabawek, bo i oglądanie telewizji, czy granie w giery godzinami jest nie zdrowe:-p a i tak dzieciaki to robią:-p

reklama
Do góry