reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Kate kochana.... Niziutka niestety ta beta.... Bunieczek, dla mnie też najtrudniejsze byly łzy mojego męża... On się tak cieszył i nie spodziewał się nic ja miałam przeczucie ale on wierzył że jak się udało to musi być wszystko ok....

reklama
Hess bidulko, ja nie miałam hiperki, więc nie pomogę;-(Ale może to taka ogólnoustrojowa reakcja organizmu.
Kate, zobaczymy co Tobie dziś lekarz powie.
Jeju, za dwa tygodnie Święta, jak ten czas leci.

Kate beta przyrosla ale troche chyba za malo jak na tyle dni... powinna byc zdecydowanie wieksza... wiec lekarz pewnie nie zobaczy nic na USG.. hmmm:-(

Hess
bidulko, mam nadzieje ze szybko tobie to minie...:tak:

Najgorsze jest to że ten zarodek dzielnie walczy, ale widać nie uda mu się ze mną zostać:-(
jestem ciekawa co lekarz dalej zrobi dzisiaj...bo pozamacicznej to tez widzieć nie będzie... boje się:-(

Kate nie dziwię ci się że się boisz. Ja co wizytę czekałam ze łzami w oczach. Tylko ze moja pani doktor 4 razy kazała mi badać bete żeby wiedzieć co się dzieję. No ale przyrastala też nie tak jak powinna ale też nie jakoś bardzo źle i przy 930 jednostek nadal nic nie widać było. Wydaje mi się ze będziesz musiała kontrolować bete czy rośnie i jak. A krwawisz? Ja nie miałam żadnych objawów pozamacicznej, beta tylko słabiej przyrastala. W poniedziałek tylko zaczęłam mieć plamienia a w czwartek było już po.

Nic mi nie jest.. no mam nadzieje, ze to nie pozamaciczna..a po prostu biochemiczna z drugiej strony rośnie a nie spada :-( wiec już myślę o najgorszym... zobaczę co lekarz powie...

reklama
Hess, a teraz brałaś do stymulacji inofolic?
Bo mam napisane, że przy następnym podejściu mam to brać.
Wogóle co to jest ten inofolic?sam kwas foliowy?

Do góry