reklama

Kto po in vitro?

reklama
hess ja mam bratanice w wieku 4 i 7 lat i myślałam aby kupić im dumel magic jinn - są 3 wersje : państwa , przedmioty , zwierzęta - na you tube można znaleźć filmik
Gdybyś chciała to gdzieś ale nie pamiętam na jakiej stronie znalazłam go za 65 zł więc mogę poszukać i wkleić linka .

Dzięki, ale trochę za drogo, bo wolałabym trochę tańsze. Ale poszukam tego, może jednak mnie zaintryguje :)

kate_p7 - życzę Ci dziś powodzenia !!! Trzymam kciuki mocno zaciśnięte.

Dzięki dziewczyny za porady co do prezentów. Już wymyśliłam. Dla najstarszej jednak bluzy nie wybiorę (choć fajna), bo nie wiem jaki ma rozmiar, raczej chuda jest, ale nie wiem czy potrzebne S czy M.
Dla 4 latki wymyśliłam ciastolinę z lodziarnią; dla 6 latki Littlest Pet Shop - wróżki i dorzucę kredki; dla 7 latki - właśnie te bransoletki z gumek; dla 16-latki naszyjnik z wisiorkiem w stylu łowickim + jakaś czekolada. Młodszym pewnie też jakąś czekoladkę dorzucę.
Chyba będzie ok??

Dziewczyny, miałyście przy hiperce bóle mięśni?? Bo siedzę w domu, nie łażę nigdzie, a ramiona i kark tak mnie bolały.....wczoraj i dziś rano. W ogóle coś mi się w brzuchu przelewa, spać od 4 rano nie mogłam i tak łaziłam owinięta w koc, by ogrzać barki i brzuch ułagodzić. Teraz już mi odeszło to, ale znowu nie dospałam. Ech....

reklama
Kate beta urosła ale przez tyle dni to chyba słabo :-( przykro mi kochana ale trzymam kciuki może jednak się wyjaśni na plus. Nie wszystko jeszcze stracone.
Wczoraj jak przeczytałam twój post o mężu to az sie poplakalam :-( wiem co czujesz, ja do ostatniej chwili myślałam że jednak uda mi się fasolke obronić. Że wreszcie dam mojemu mężowi dziecko i gdy siedział przy moim łóżku po operacji to serce mi się sciskalo z żalu:-( ahhh przez to co ciebie teraz spotyka to odezwała się moja " depresja" :-( trzymaj się kochaniutka całym sercem jestem z tobą:-*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry