reklama
mmm...
Fanka BB :)
trochę dziecinna ale ślicznammm ta bluze szara z tym kapturkiem ?![]()
sykatynka
Calineczka, z reguły to jest tak, że po glukozie poziom glukozy wzrasta, produkuje się insulina obnizajaca ten poziom. Jeśli insuliny jest niewiele, to glukoza spada powoli, jeśli jest dużo, to spada szybko.... U ciebie poziom po godzinie jest prawie równy poziomowi na czczo z czego można wnioskować, że insuliny wytwarza się dużo.... Ale bez wyników badań to tylko gdybanie
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
mmm mnie sie tez bardzo podoba ta bluza... a jaki rozmiar zamawialas? ile kosztuje wysylka? czy ta bluza sie jakos rozciaga czy sztywna jest? napisz mi cos o niej;-)
Dziewczyny jestem załamana... Mogę sobie pomarzyć o kolejnej procedurze w grudniu.
Nie mam wyniku AMH, na pobraniu byłam 3 grudnia. Dzwoniłam do laboratorium i powiedzieli mi że wynik dostanę do 14 dni roboczych więc do Wigilii... Dzisiaj mam 27 dc, cykle nieregularne więc nie wiem kiedy dostanę @ ale znając moje szczęście szybciej niż wynik...
:-
-
-(
Bez sensu jest to wszystko...
Nie mam wyniku AMH, na pobraniu byłam 3 grudnia. Dzwoniłam do laboratorium i powiedzieli mi że wynik dostanę do 14 dni roboczych więc do Wigilii... Dzisiaj mam 27 dc, cykle nieregularne więc nie wiem kiedy dostanę @ ale znając moje szczęście szybciej niż wynik...
:-
Bez sensu jest to wszystko...
calineczkaa
Jakoś strasznie długo musisz czekac na ten wynik AMH.
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Migotka moze dostaniesz jeszcze w tym tygodniu... nie martw sie.. a jakie sa zazwyczaj twoje cykle?

mmm...
mmm mnie sie tez bardzo podoba ta bluza... a jaki rozmiar zamawialas? ile kosztuje wysylka? czy ta bluza sie jakos rozciaga czy sztywna jest? napisz mi cos o niej;-)
dla siebie kupiłam M dla młodej S Rozciąga się i jest cieplutka. ja kupiłam w galerii. w ogóle w terannovej są fajne rzeczy i niedrogie
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
mmm... a to jest jakas siec sklepow terranowa? czy jak ? czy sklep sie tak nazywa?
bo szukam u siebie w galeriach tego sklepu to mi wyskakuje kilka innych firm...

reklama
mmm...
mmm... a to jest jakas siec sklepow terranowa? czy jak ? czy sklep sie tak nazywa?bo szukam u siebie w galeriach tego sklepu to mi wyskakuje kilka innych firm...
tak, terranova to sieć sklep, jak np orsay. to w sumie ciuchy dla nastolatków, ale ja stara baba zawsze coś dla siebie znajdę
Podziel się: