• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Roczkowe Prezenty

reklama
ja mam taką dla Piotrusia , nie wiem skąd (na pewno nie z ikei) klocki ma mniej więcej o średnicy 1,5 cm, Piotrek bawiła sie nią od roku be zproblemwó - nie wiem jak to się ma do średnicy jednej czy drugiej kolejki z watku... ale 1,5 cm wystaczało

kupiłam Piotrkowi teraz tą kolejkę - bo poprzednią mamy dużo łatwiejszą - teraz będziemy mielio dwie :)

ale ta nową na razie wysyłam do winiujścia - niech ma troszkę zabawek i tam... a wracać będziemy ciężarówką :)

moj maz wpadl na pomysl zeby kupic dmuchana konstrukcje nie wiem jak to nazwac do czego mozna wchucic piłeczki albo pozniej nalac wody jako basenik

Dzis B dostaje trzynastke i jedziemy szalec w "Swiat dziecka"!! Ta kolejka z Ikei mi sie bardzo podoba,pewnie kupimy dla Majki,ale playskool...hm...chyba musze zobaczyc "na zywo" a potem zdecyduje,poza tym nie tania.A ktos juz ma taka zabawke?I jak sie psrawuje?My tez myslelismy o chustawce,bo Majka bardzo lubi sie bujac.Tylko nie wiem czy taka co sie mocuje na futrynie czy taka rozkladana.ktoras z was kupowala moze chustawke??
My nie spodziewamy sie duzo gosci ani duzo prezentow,bo moi rodzice daleko i nie przyjada,tescia mamy na miejscu,a co do tesciowej to ona szaleje na punkcie tej drugiej wnusi a dla naszej jakos brak jej i checi,i zainteresowania,i kasy.Bartkowi przykro ale co zrobic..zreszta nie wazne(jak dla mnie)

no no wozeczek super!

benita: my mamy taka zawieszana na haki w futrynie, fajna ale minus taki ze mozna sie hustac tylko tam gdzie sa haki, a te rozkladane przeniesiesz w kazde miejsce :eek:

my tez imprezy za duzejmiec nie bedziemy: dziadkowie z mojej strony no i MOZE od mojego M, bo na torta w nasze urodziny sie nie pofatygowali... no chrzestna i ... chyba to wszystko. z moim bratem jakos sie nie dogaduje, z bartem mojego M z kolei nmoj brat jest poklocony wiec razem sie nie pojawia/.. choc to mocno skomplikowane i po co dziecku psuc impreze no nie? wiec chyba tak bardzo kameralnie bedzie

wiecie co pomyslalam, jako prezent dla Bartusia, nie ukrywam ze zainspirowla mnie tereskaa:
zamowie batusiowi sesje u fotografa na 3 zdjecia; jedno z rodzicami, jedno z chrzestnymi i jedno z dziadkami. co wy na to?? bedzie mial bartek nietypowa pamiatke po swoich urodzinkach :tak:
i myslalam jeszcze zeby zrobic mu taki mini albumi i wywolac po jednym zdjcieu z kazdego mieisaca- razem 12 tyle ile juz przezyl ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry