reklama
kikifish87
Fanka BB :)
ohhh dziewczynki ogolnie wizyta wyszła pomyślnie, dr zadowolony iloscia pęcherzyków, powiedział ze bedzie w czym wybierac. mam kolejna wizyte 31.12 i kontrolne usg a punkcja prawdopodobnie 2.01 piatek
jezeli bedzie z 5,6 zarodkow to zastanawiam sie czy nie podzielic ich na pół i czesc zostawic jako zarodki 2,3 dniowe(2 od razu biore ze soba) a z czescia zaryzykowac i spróbowac dotrzymac do blaski. Nigdy nie mielismy hodowanych zarodkow do blastki bo ze wzglegu pewnie na jakosc nasienia komorki pewnie zwalniały w podziałach...
dzis znow mialam pobrana krew na badania. ost mialam prg 0,5 i dr mowila ze ok ...
wiec jezeli wyniki beda ok to 2.01 punkcja w prawdopodobnie 5.01 transwer i dłłłłuuugie 12 dni czekania...
szczerze z jednej strony mam nadzieje i jestem spokojniejsza odkąd modle sie do Sw Rity i Gerarda, a z drugiej strony w glowie dalej siedzi strach mimo ze od poronienia minal rok , no i strach ze jak zwykle sie nie uda. Bo dlaczego miałoby mi sie udac skoro tu takie dramaty odchodza na forum i innym sie nie udaje??
jezeli bedzie z 5,6 zarodkow to zastanawiam sie czy nie podzielic ich na pół i czesc zostawic jako zarodki 2,3 dniowe(2 od razu biore ze soba) a z czescia zaryzykowac i spróbowac dotrzymac do blaski. Nigdy nie mielismy hodowanych zarodkow do blastki bo ze wzglegu pewnie na jakosc nasienia komorki pewnie zwalniały w podziałach...
dzis znow mialam pobrana krew na badania. ost mialam prg 0,5 i dr mowila ze ok ...
wiec jezeli wyniki beda ok to 2.01 punkcja w prawdopodobnie 5.01 transwer i dłłłłuuugie 12 dni czekania...
szczerze z jednej strony mam nadzieje i jestem spokojniejsza odkąd modle sie do Sw Rity i Gerarda, a z drugiej strony w glowie dalej siedzi strach mimo ze od poronienia minal rok , no i strach ze jak zwykle sie nie uda. Bo dlaczego miałoby mi sie udac skoro tu takie dramaty odchodza na forum i innym sie nie udaje??
Ostatnia edycja:
kasik36
kikifish a dlaczego mialoby sie nie udac? Troche wiecej optymizmu, na kazda z nas przyjdzie czas wiec i na Ciebie juz pora 
lookator
Zaangażowana w BB
Święta, święta i po świętach.
Muszę się zważyć, tak z ciekawości - bo zwykle nie przekraczam 60kg.
Dziewczyny które mieszkają na Śląsku pewnie wiedza jak to jest - raz do roku: kapusta z grochem, moczka i makówki. Trzeba konsumować na zapas.
ying-ying, Tola, inka26 - trzymajcie się!
Muszę się zważyć, tak z ciekawości - bo zwykle nie przekraczam 60kg.
Dziewczyny które mieszkają na Śląsku pewnie wiedza jak to jest - raz do roku: kapusta z grochem, moczka i makówki. Trzeba konsumować na zapas.
ying-ying, Tola, inka26 - trzymajcie się!
Ostatnia edycja:
agulla84
Dziewczyny jaki zestaw witamin mogę sobie kupic i lykac bo narazie będę się witaminkowac i odpoczywac
kikifish87
Agulla- ja biore koenzym q10, wit d3, kw.foliowy,prewenit intensiw, magne b6, omega 3, inofolic.
agulla84
Ale to nie jest zestaw witamin w jednej tabletce?
lilka-1986
Ja przed procedura i przez całą ciążę brałam femibion Natal. Podobno jest najlepszy
Kiki nie mozesz tak myslec, ja wierze ze nadszedl twoj czas i sie uda.
Agulla ja biore podobnie jak kiki koenzym q10 wit.d , kw foliowy, prewenit intensiw, magnez, omega 3-6-9, femibion. Wszystko jest osobno nie ma w jednej tabletce. Ja też odpoczywam moj m tego potrzebuje a i mnie pewnie dobrze to zrobi
Agulla ja biore podobnie jak kiki koenzym q10 wit.d , kw foliowy, prewenit intensiw, magnez, omega 3-6-9, femibion. Wszystko jest osobno nie ma w jednej tabletce. Ja też odpoczywam moj m tego potrzebuje a i mnie pewnie dobrze to zrobi
reklama
agulla84
A ten femibion natal to jest dla kobiet w ciąży czy jak mam zapytać w aptece?
Podziel się: