reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
ohhh dziewczynki ogolnie wizyta wyszła pomyślnie, dr zadowolony iloscia pęcherzyków, powiedział ze bedzie w czym wybierac. mam kolejna wizyte 31.12 i kontrolne usg a punkcja prawdopodobnie 2.01 piatek

jezeli bedzie z 5,6 zarodkow to zastanawiam sie czy nie podzielic ich na pół i czesc zostawic jako zarodki 2,3 dniowe(2 od razu biore ze soba) a z czescia zaryzykowac i spróbowac dotrzymac do blaski. Nigdy nie mielismy hodowanych zarodkow do blastki bo ze wzglegu pewnie na jakosc nasienia komorki pewnie zwalniały w podziałach...

dzis znow mialam pobrana krew na badania. ost mialam prg 0,5 i dr mowila ze ok ...

wiec jezeli wyniki beda ok to 2.01 punkcja w prawdopodobnie 5.01 transwer i dłłłłuuugie 12 dni czekania...
szczerze z jednej strony mam nadzieje i jestem spokojniejsza odkąd modle sie do Sw Rity i Gerarda, a z drugiej strony w glowie dalej siedzi strach mimo ze od poronienia minal rok , no i strach ze jak zwykle sie nie uda. Bo dlaczego miałoby mi sie udac skoro tu takie dramaty odchodza na forum i innym sie nie udaje??

Ostatnia edycja:
Święta, święta i po świętach.
Muszę się zważyć, tak z ciekawości - bo zwykle nie przekraczam 60kg.
Dziewczyny które mieszkają na Śląsku pewnie wiedza jak to jest - raz do roku: kapusta z grochem, moczka i makówki. Trzeba konsumować na zapas.

ying-ying, Tola, inka26 - trzymajcie się!

Ostatnia edycja:
Kiki nie mozesz tak myslec, ja wierze ze nadszedl twoj czas i sie uda.

Agulla ja biore podobnie jak kiki koenzym q10 wit.d , kw foliowy, prewenit intensiw, magnez, omega 3-6-9, femibion. Wszystko jest osobno nie ma w jednej tabletce. Ja też odpoczywam moj m tego potrzebuje a i mnie pewnie dobrze to zrobi :)

reklama
Do góry