reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2015

Dla mnie sam smak glukozy nie był najgorszy, ale potem było mi bardzo niedobrze. Pamiętam ze szukałam okna aby odetchnąć świeżym powietrzem ;-) teraz tez mnie to czeka w najbliższym czasie, ble

reklama
Wiosna nie możesz wrócić raczej do domu. Trzeba czekać.
Ja jeszcze nie mam skierowania ale pewnie dostanę 16.01. Też nie wypiję bez cytryny... Zabiorę jakąś książkę i trzeba będzie siedzieć. Na szczęście rano nie mam apetytu, gorzej z piciem.

Co laboratorium to inne zasady. Jednak ruch ma wpływ na to badanie. Cytryna nie wpływa na metabolizm glukozy.

Ja mieszkam tuż przy przychodni, jakieś 3 minuty pieszo.
Myślicie, że mnie też nie puszczą do domu?
Będę musiała siedzieć razem z chorymi i kaszlącymi dziadkami i dzieciakami? :confused2:

Nie można w ogóle chodzi w tym badaniu chodzi o to aby sprawdzić czy ma się cukrzycę czy nie a skoro się chodzi to i spalasz cukier wiec badanie jest nie ważne. Wodę można pic ja miałam ze sobą w pierwszej ciąży robiłam w prywatnym labolatorium i dostałam wodę do tego

Dziewczyny czesc ponownie... Wcześniej miałam login ewelinax5 teraz mam ten:)doszłam do siebie... Zaczynam.starania trzymajcie za mnie kciuki. Ja Wam kibicuje i życzę Wam i Maleństwom wszystkiego dobrego... :) tam czasami zaglądam jak majowe Mamusie sie maja... Ciekawe czy któraś mnie kojarzy jeszcze:) i w nowym roku wszystkiego naj

reklama
Do góry