Kati będzie dobrze wszystko się ułoży jeśli zdecydujesz się na to może dowiedz się gdzie jest najlepszy specjalista na aniopunkcję.
Monia Kati proponuje usunąć temat pt: (nie)zdrowe jedzonko, skoro powstał temat gotujące Lipcówki

tak mi się jakoś to pokrywa
Proponuje też jeszcze jeden pod temat chodź już mi i tak ich się pełno trochę zrobiło

Szpital, poród, torba mamy/dziecka.
Myślę że dziewczyny po porodzie mogły by napisać co nie co czego można się spodziewać podczas sn czy cc. Jak się przygotować do porodu, co spakować dla siebie, dla dziecka itd. a później możemy w tym wątku opisać nasze porody ewentualni wstawić zdjęcia maluchów
Pomysł mi się taki zrodził bo np nie wiedziałam za 1 razem dopiero koleżanka mi powiedziała że nie mogę mieć pomalowanych paznokci i nie ważne czy sn czy cc. Trzeba liczyć się ze poród może zakończyć się cc a podczas operacji nakłada się na palec takie cóś

nie pamiętam jak się nazywa fachowo, ale mierzy kolor płytki. Gdy coś się dzieje nie tak to podobno pierw paznokcie sinieją.
Kolejna kwestia jeśli macie opory gdzie rodzić może warto pomyśleć o położnej która cały poród będzie przy was z tego co wiem można się porozumieć i to jest dużo mniej kosztrowne niż np poród w klinice