reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

Tak jak te body zestaw sukienka plus body albo te spodenki brałam na 62 myśląc o tym ze nie zawsze w lato jest mega ciepło i trzeba będzie mieć też coś na długi rękaw. Kamizelke wzięłam 74 ( a to dlatego że jest przeceniona na 30zl i szkoda zaprzepascic taka okazje :D ) skarpetki uniwersalne a czapka rozm chyba 44/46 ( niemam pojęcia co to za rozmiar, ale było w dziale dla niemowląt ) a bluza 68 ;)

reklama
No tym bardziej ze nie zapomnijmy ze wieczory bywają chłodne nawet i w lipcu. A zresztą patrząc na zime w tym roku, nie wiadomo co nas czeka w lato. Taki mamy klimat :D

Dziewczyny ja sie nie znam... Ale mysle, ze do pol roku trzeba takie rzeczy kupowac, zeby dziecka nic w plecki, szyjke nie gniotlo (zapiecia, zatrzaski, napy, zamki inne cuda)... Bo do tego czasu nie ma co ukrywac, ale dziecko wiekszosc czasu spedza lezac...
A ja sobie jeszcze postanowilam, ze do 3m-ca chce same bodziaki i pajace zeby w brzucho luzno bylo ;) ale to ja jestem na tym punkcie rypnieta ;)

Babeczki, gdzie można kupić fajne, niedrogie jeansy ciażowe? chciałam być oszczędna - zamówiłam na allegro...jedne za krótkie, drugie wiszą na mnie.... ehhhhhh

no jutro pojadę na zakupy, to wejdę do tych sklepów... taki mam wielki już brzuch... z Wiki w 17 tc jeszcze w ogóle nie miałam.... ehhhh

AAA, dziewczyny, pamietajcie, że bluzy z kapturem są kiepskie dla leżących dzieci.... bo co z kaputrem zrobić??

jesień-zima w mniej-więcej rozmiary 68 i 74, jeśli dziecko jakoś nie szaleje z rośnięciem albo nie jest ogromne od razu (; mojej córki koleżanka ma teraz 70 cm, a urodziła się 20 lipca.

reklama
Ja na zime tak 74 licze... Bo jeszcze cos pod to trzeba zalozyc (na cebulke :)) no i moj Lukasz 192... Nie zapowiada sie, zeby synus byl niskiego wzrostu ;) Chociaz w 12w4d mial 6.8cm ;)

Do góry