Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
erzsebeth ja też odliczam, w poniedziałek ona a chyba zrobiła mi sie jakaś infekcja intymna i nie wiem co zrobić, czy pojechać do szpitala bo mój gin na urlop. smaruję pimafucort (w 1 ciąży też go miałam od lekarza) ale czy to wystarczy do pon?
A dziewczyny powiedzcie mi czy wy chodząc na pilates dla ciężarówek dostałyście zaświadczenie od gina że możecie chodzić? bo chciałabym się wybrać ale oni tam chcą jakieś zaświadczenie właśnie.
nie wiem jak to do końca jest, gdy jesteśmy same, tzn bez dzidziusia to sie wypłukuje, ale teraz trzeba patrzeć, że pępowinką idzie do maluszka i tam sie tak szybko nie wypłuka, więc nie wiem jak to jest, pewnie trzeba uważać jak z inymi witaminamDziewczyny a magnez w tabletkach można przedawkować? Czytałam, że nadmiar po prostu wypłukuje się z organizmu ale chcę się upewnić. Ostatnio skurcze oraz drętwienie nóg i rąk tak mi doskwiera, że ginekolog zalecił zażywanie preparatu magne b6 po 6tabletek dziennie. Wydaje mi się, że to dużo. Zaczęłam brać po 2-3 ale nie czuję różnicy i nie wiem czy przejść do tej dawki 6 tabletek.

Widzę, że clotrimazolum używa większość - mi też zawsze pomaga ale na szczęście teraz omijają mnie infekcje
Ja dzisiaj dzień zalatany, rano zaspałam na pobranie krwi ale jakoś dotarłam. Oczywiście stała procedura - 5 osób szukających u mnie żył, 5 kłóć " a nuż się znajdzie " po 30 min dopiero się udało ! masakra
Poźniej część milsza- wizyta u fryzjerai w tym czasie zadzwonili ze szpitala, że jest dla mnie miejsce na założenie Holtera, więc chodze sobie tera z taką maszynką która będzie mierzyć co się dzieje w moim serduchu przez 24 h
Uciekam i biore się za porządki. 3majciie się :*
O prosze, 18 tydz zaczęty![]()