reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

To i ja dołączę..

Nie mogłam spać tej nocy.. Co chwilę się budziłam na siku, bolały mnie biodra - po raz pierwszy podczas leżenia, no i mały buszował całą noc, praktycznie bez przerwy :eek:

reklama
a moje dziecko sie dzisiaj nie obudziło na dojadanie :tak:
i sie prawie wyspałam, bo wstała o 8 czyli idealnie, bo na 9 do przedszkola :-)

spałam jak niemowlak :cool2:

Melanie moze Pariska cie oszczedzi i sie oduczy wstawania w nocy na papu

dobrze by bylo bo bbidulo padniesz raz do jednego wstawac a za chile do drugiego dzieciaczka:szok:

reklama
no ja wlasnie tez na to licze

ze zadziala
nie mozna prosba to sprubujemy grozba

dzisiaj mam jakies dziwny bol brzucha
rano byl on taki okresowy
a teraz caly czas juz od jakis 2 godzin boli mnie srodek brzucha na wysokosci pepka
i mam wrazenie ze on jakis wywalony napuchniety jest
pewnie juz sobei wkrecam

a jeszcze dodatkowo juz 3 razy prysznic bralam bo tak sie poce
jakies pok godziny temu wyszlam z pod prysznica i znowu mokra jestem
ogrzewanie wylaczone okna pootwierane a ja mokra jak szczur

zeszla mi troche opuchlizna z rak ale na nogach trzyma sie i nawet spanei na stosie poduszek jej nie rusza
wczoraj zaczelam pic herbatke pokrzywowa ktrora ma wlasnie na opuchlizne dzilac i na lapki podzialala troche mniej spuchniete sa

Do góry