reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

widze ze coraz więcej nas tu:):):):)

co do porodu:) to ja nie mam zbyt "drastycznych" wspomnień z poprzedniego:) bo wody odeszly mi ok. 10-11 rano a pierwsze skurcze miałam ok 21.00...do szpitala pojechałam dopiero jak skurcze były co 3-5 min cos kolo 1 w nocy a mała urodziła się o 2.50 :):) nie powiem ze było to przyjemne....ale tez nie powiem ze bolesne.....miałam dosyć łatwy porod wg mnie no i naturalny........wiec nie boje się kolejnego:) choć wiem ze kazda ciaza i porod może być inny:):):) ale nastawienie najważniejsze:):)

reklama
Ja tez będę miała cesarke i bardzo mnie to cieszy.

Któraś z was jest na wychowawczym czytałam, to tak jak ja i ja wcale nie musze wracać do pracy - sama tak myślałam, że będzie potrzebny powrót na 30dni. Ale nie, przerywam urlop znoszę l4 i juz :)

Ja chcialam rodzic naturalnie bo szybciej sie wraca do formy i mozesz od razy miec dzidckonze soba a po cc 2 miesiace niw potrafilam sie wyprostowac no i 24 lezyc i dziecka nie widzisz no ale nie marudze tak bedzie lepiej dla mnie i dziecka wiec tak bedzie mam nadzieje ze ta cesarka bedzie lepsza

Dziewczyny ze w polskim prawie jest tak ze aby uzyskac l4 ciazowe trzeba a jest sie na urlopie wychowawczym trzeba z niego zrezygnowac i wrocic chocby na jeden dzien do pracy.

Witam wszystkie listopadowe mamy, u mnie test tydzien przed spodziewana miesiączką i tydzień po.W dwóch testach po jednej kresce.
Wymiotowałam,zawroty głowy,zaparcia,bóle jajników.Przedwczoraj usg dopochwowe i jest pęcherzyk :)
Według ostatniej miesiączki termin na 31.10 (identycznie jak z pierwszą córką) :) Urodziła się 4.11
Teraz znam dokładną datę poczęcia i z tego termin na 02.11.2015 r. :-D
Dawno mnie tu nie było i nie ogarniam jak ustawić sygnaturę zaraz pogrzebię i pewnie się uda :-p
Chciałabym dołączyć do forum, pozdrawiam

Czesc kiwii witamy w listopadowych. Laski ale bedzie fajnie jak od pierwszych dni listopada bedziemy tu pisaly jak porod jak dzidzius :-) kufcze nie moge sie doczekac. Ta ciaza jest dojrzalsza w pierwszej to chcialm juz natychmiast zeby byl termin bo chcialam miec dzidziusia a tym razem chce cieszyc sie tez ciaza wiecie celebrowac to ze z dnia na dzien brzuszek bedzie wiekszy :-)

Hej, w końcu i ja mogę do Was dołączyć :)
Jestem już mamą - szalonego, kochanego 6-latka.
A teraz oczekujemy naszego Dzidziusia, termin 01.11.2015
Fajnie, że mogę tu z Wami być :-)

reklama
Mamba nie pomoge bo ja w Norwegii.....
Wiesz tu nie ma co ppomagac bo poczytalam i wim ze tak jest niestety. No nic zobaczymy.
Witam nowe panie a i dopiero teraz zauwazylam kolejny watek. Babki informujcie ze takowe nowe powstaja nie kazdy ma czas zeby przegrzebac forum.
Matko dzisiaj dopiero poradzialam sobie z moim zaparciem jak to tak bedzie wygladac to sie wykoncze.
A i jutro lekarz!!!! Oby bylo wszystko ok &&&

Do góry