cytrynowa_
Fanka BB :)
Witajcie. Moge dołączyć m
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj Cytrynowa
DołączajMoże napisz coś o sobie i podaj datę (nie)chcianej @?
Jugosława
Oby to tylko po marchewce było, a nie jakaś wstrętna jelitówka![]()
Oj nie...
Więc może tylko żołądek trawi marchewkę...strawi, wypluje i będzie git i majonez
Monisiia
Hehe, rano na baniaczkuNiektórzy tak maja, może ktoś mógłby pomyślec, że ja też
A niby taaakaaą porządna jestem
![]()
Z niecierpliwością czekam na Twój testKciukam
Jazza
No to komplement był, a co!Też takie komplementy wprost uwielbiam... niewiadomo czy podziękować, czy udać, że się nie słyszało, czy uśmiechnąć..czy co tam
Ja ten swój słynny komplement "Ty, ładna doopa z Ciebie" pamietam do dziś... Takich komplementów się nie zapomina... hheeehe..Ładną nóżkę masz, to chłopaki musieli skomplementować, a co, kultura musi być!
![]()
I prawda, że ogólnie ludzi stanowczych i konsekwentnych się bardziej szanuje i...słucha..![]()
Więc szacuneczek pani kierowniczko per "Ładna nóżka"
tak trzymać!
:-)
Fruzka, I jak?wymusilas na dyrekcji kurs pierwszej pomocy dla pracownikow?
Lux, Kochana, testujesz jutro? To musi byc TO, juz sie nie moge doczekac, kciuki!!!
Haruna, a jak u Ciebie?
Edita, jak sie czujesz po jelitowce? Bylas na l4? Kolejny cykl bedzie u Ciebie 7 z tego co pamietam?musi byc szczesliwy!
Jazza, trzymam kciuki, zeby byly objawemdzisiaj ja mowie, ze bedzie dobrze, tak ma byc I koniec!!!
Moniusia - kciuki zacisnietetez czekalam w pn. na listonosza I zaraz testowalam
za 1zl mozna szalec z tymi testami. Przyznam sie, ze wczoraj zrobilam 3 z rana (Wiem, szalenstwo
, amil o czulosci 20, allegro 25, allegro 10, zaden nic nie pokazal, te o czulosci 10 to chyba jakis pic na wode, a amila to w ogole nie Polecam, okienko test owe robi sie Cale rozowe przez bardzo dlugi czas, nawet nic bladego nie mozna dojrzec.
Cytrynowa, hej, hej, Witaj I powodzenia, napisz cos o sobie
Madziolina, niestety musze czekac do ptmoge odebrac jutro, ale gdzies hen hen daleko, w internecie tez beda umieszczone, ale czasami pojawiaja sie nawet dzien po:/ a jak u Ciebie? Jakies pierwsze objawy?
![]()
Miss, jak sie czujecie??? Skrobnij cos
Misia, wspolczuje tych dolegliwosciu mnie tez co chwile przyplatuje sie cos, astma, potem tarczyca, teraz taka allergia, ze jak sie rozkreci to mam skore az popekana :/ Zdrowka duzo Kochana!!! Edytka ma zawsze racje
uporasz sie z tym szybko
Jugoslawa, kciuki za zblizajaca sie owu, mierzysz tym razem tempke?
Anula, a Ty nie jestes na wypowiedzeniu, nie chcialas wlasnie pracy zmieniac, albo cos pokrecilam?
Pewnie kogos ominelam, juz nie pamietam co mialam pisac, ciagle mysle o tych dwoch kreskach, z Mlodym wyszlam dzisiaj bez czapki I nie zakluczylam drzwi, hehe. Wydaje mi sie, ze w tym cyklu flegamina mogla mi pomoc, wypilam Chyba 3/4 butelki jak bylam chora, w czasie owu![]()