reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Witaj Cytrynowa:)
Dołączaj:) Może napisz coś o sobie i podaj datę (nie)chcianej @?:-D

Jugosława
Oby to tylko po marchewce było, a nie jakaś wstrętna jelitówka:baffled::szok:
Oj nie...
Więc może tylko żołądek trawi marchewkę...strawi, wypluje i będzie git i majonez :-D

Monisiia
Hehe, rano na baniaczku :-D:happy: Niektórzy tak maja, może ktoś mógłby pomyślec, że ja też :-p A niby taaakaaą porządna jestem:-p
Z niecierpliwością czekam na Twój test:) Kciukam:):tak:

Jazza
No to komplement był, a co!:) Też takie komplementy wprost uwielbiam... niewiadomo czy podziękować, czy udać, że się nie słyszało, czy uśmiechnąć..czy co tam:-D Ja ten swój słynny komplement "Ty, ładna doopa z Ciebie" pamietam do dziś... Takich komplementów się nie zapomina... hheeehe..Ładną nóżkę masz, to chłopaki musieli skomplementować, a co, kultura musi być!:rofl2:
I prawda, że ogólnie ludzi stanowczych i konsekwentnych się bardziej szanuje i...słucha.. :) :tak: Więc szacuneczek pani kierowniczko per "Ładna nóżka" :-D tak trzymać!:-p:-)

Fruzka, I jak?wymusilas na dyrekcji kurs pierwszej pomocy dla pracownikow?

Lux, Kochana, testujesz jutro? To musi byc TO, juz sie nie moge doczekac, kciuki!!!

Haruna, a jak u Ciebie?

Edita, jak sie czujesz po jelitowce? Bylas na l4? Kolejny cykl bedzie u Ciebie 7 z tego co pamietam? :) musi byc szczesliwy!

Jazza, trzymam kciuki, zeby byly objawem :) dzisiaj ja mowie, ze bedzie dobrze, tak ma byc I koniec!!! :)

Moniusia - kciuki zacisniete:) tez czekalam w pn. na listonosza I zaraz testowalam:D za 1zl mozna szalec z tymi testami. Przyznam sie, ze wczoraj zrobilam 3 z rana (Wiem, szalenstwo;) , amil o czulosci 20, allegro 25, allegro 10, zaden nic nie pokazal, te o czulosci 10 to chyba jakis pic na wode, a amila to w ogole nie Polecam, okienko test owe robi sie Cale rozowe przez bardzo dlugi czas, nawet nic bladego nie mozna dojrzec.

Cytrynowa, hej, hej, Witaj I powodzenia, napisz cos o sobie :)

Madziolina, niestety musze czekac do pt :( moge odebrac jutro, ale gdzies hen hen daleko, w internecie tez beda umieszczone, ale czasami pojawiaja sie nawet dzien po:/ a jak u Ciebie? Jakies pierwsze objawy? :)

Miss, jak sie czujecie??? Skrobnij cos:)

Misia, wspolczuje tych dolegliwosci:( u mnie tez co chwile przyplatuje sie cos, astma, potem tarczyca, teraz taka allergia, ze jak sie rozkreci to mam skore az popekana :/ Zdrowka duzo Kochana!!! Edytka ma zawsze racje :) uporasz sie z tym szybko :)

Jugoslawa, kciuki za zblizajaca sie owu, mierzysz tym razem tempke?

Anula, a Ty nie jestes na wypowiedzeniu, nie chcialas wlasnie pracy zmieniac, albo cos pokrecilam?

Pewnie kogos ominelam, juz nie pamietam co mialam pisac, ciagle mysle o tych dwoch kreskach, z Mlodym wyszlam dzisiaj bez czapki I nie zakluczylam drzwi, hehe. Wydaje mi sie, ze w tym cyklu flegamina mogla mi pomoc, wypilam Chyba 3/4 butelki jak bylam chora, w czasie owu ;)

Witaj Cytrynowa:)
Dołączaj:) Może napisz coś o sobie i podaj datę (nie)chcianej @?:-D

Jugosława
Oby to tylko po marchewce było, a nie jakaś wstrętna jelitówka:baffled::szok:
Oj nie...
Więc może tylko żołądek trawi marchewkę...strawi, wypluje i będzie git i majonez :-D

Monisiia
Hehe, rano na baniaczku :-D:happy: Niektórzy tak maja, może ktoś mógłby pomyślec, że ja też :-p A niby taaakaaą porządna jestem:-p
Z niecierpliwością czekam na Twój test:) Kciukam:):tak:

Jazza
No to komplement był, a co!:) Też takie komplementy wprost uwielbiam... niewiadomo czy podziękować, czy udać, że się nie słyszało, czy uśmiechnąć..czy co tam:-D Ja ten swój słynny komplement "Ty, ładna doopa z Ciebie" pamietam do dziś... Takich komplementów się nie zapomina... hheeehe..Ładną nóżkę masz, to chłopaki musieli skomplementować, a co, kultura musi być!:rofl2:
I prawda, że ogólnie ludzi stanowczych i konsekwentnych się bardziej szanuje i...słucha.. :) :tak: Więc szacuneczek pani kierowniczko per "Ładna nóżka" :-D tak trzymać!:-p:-)

Niestety nie moge powiedziec kiedy bedzie kolejna @. Po odstawieniu anty mam nieregularne cykle. Ostatnia miałam w lutym.
W piatek idę do lekarza i jestem pewna że kaze mi nasiusiac na test. I jestem pewna że negatyw będzie.
Dopiero teraz czuje się jak na ovu więc nawet jak zaskoczy to nie wykaze.

Fruzka, I jak?wymusilas na dyrekcji kurs pierwszej pomocy dla pracownikow?

Lux, Kochana, testujesz jutro? To musi byc TO, juz sie nie moge doczekac, kciuki!!!

Haruna, a jak u Ciebie?

Edita, jak sie czujesz po jelitowce? Bylas na l4? Kolejny cykl bedzie u Ciebie 7 z tego co pamietam? :) musi byc szczesliwy!

Jazza, trzymam kciuki, zeby byly objawem :) dzisiaj ja mowie, ze bedzie dobrze, tak ma byc I koniec!!! :)

Moniusia - kciuki zacisniete:) tez czekalam w pn. na listonosza I zaraz testowalam:D za 1zl mozna szalec z tymi testami. Przyznam sie, ze wczoraj zrobilam 3 z rana (Wiem, szalenstwo;) , amil o czulosci 20, allegro 25, allegro 10, zaden nic nie pokazal, te o czulosci 10 to chyba jakis pic na wode, a amila to w ogole nie Polecam, okienko test owe robi sie Cale rozowe przez bardzo dlugi czas, nawet nic bladego nie mozna dojrzec.

Cytrynowa, hej, hej, Witaj I powodzenia, napisz cos o sobie :)

Madziolina, niestety musze czekac do pt :( moge odebrac jutro, ale gdzies hen hen daleko, w internecie tez beda umieszczone, ale czasami pojawiaja sie nawet dzien po:/ a jak u Ciebie? Jakies pierwsze objawy? :)

Miss, jak sie czujecie??? Skrobnij cos:)

Misia, wspolczuje tych dolegliwosci:( u mnie tez co chwile przyplatuje sie cos, astma, potem tarczyca, teraz taka allergia, ze jak sie rozkreci to mam skore az popekana :/ Zdrowka duzo Kochana!!! Edytka ma zawsze racje :) uporasz sie z tym szybko :)

Jugoslawa, kciuki za zblizajaca sie owu, mierzysz tym razem tempke?

Anula, a Ty nie jestes na wypowiedzeniu, nie chcialas wlasnie pracy zmieniac, albo cos pokrecilam?

Pewnie kogos ominelam, juz nie pamietam co mialam pisac, ciagle mysle o tych dwoch kreskach, z Mlodym wyszlam dzisiaj bez czapki I nie zakluczylam drzwi, hehe. Wydaje mi sie, ze w tym cyklu flegamina mogla mi pomoc, wypilam Chyba 3/4 butelki jak bylam chora, w czasie owu ;)

No więc. Mam 24 lata. Mieszkam w "slonecznej" Szkocji. Pracuje w sklepie. W listopadzie odstawilam anty a w styczniu podjelismy decyzje o odstawieniu innych zabezpieczen. No i teraz tak się bujam z moja @ że aż mi czasami ryczec się chce że nie wiem kiedy co i jak. A takie miałam regularne kiedyś. Mogłam co do godziny powiedzieć.

limonka, edita dzięki za dobre słowo, oby się spełniło. Właśnie miałam pierwszy atak tachykardii w pracy. Doczołgałam się na ekg wynik ok14 ale raczej nic nie wniesie ciekawego. Może chociaż końcówkę uchwycił, bo jak wychodziłam tętno było już tylko 110. I znów nie mogę się dodzwonić do Instytutu Kardiologii.

A tak pytanko z innej beczki na temat typowy dla staraczek:
jakie supl stosujecie i jak wcześnie zaczęłyście przed staraniami? wiem już że wiesiołek na śluz i lutka, a jak z witaminkami, kwasem foliowym? Na długo wcześniej zaczynałyście? jakieś konkretne preparaty od lekarza czy co Pani w aptece poleciła?

Limonka krecha super dziwne ze na bete musisz tyle czekac u mnie koszt 25zl i kwestia kilku godz,zamowilam wlasnie paski owu i ciazowe a co tam :) od nastepnego cyklu bede sobie siusiac,bo ten nam juz bankowo przepadl bo R w sobotem wieczorem wraca:crazy:tak z dyrka gadalam nie maja obowiazku przejscia kursu pierwszej pomocy.ciekawe jak mnie nie bedzie a ni piguly w szkole co oni zrobia wrazie draki.....bo pigula jest tylko raz w tygodniu.i drugi raz w roku szkolnym ratowala mego syna.pierwszy raz skonczyl sie szpitalem,bo jak padl tak nie mogli go ocucic.....
Cytrynowa witam :)

reklama
mam pytanie moze wiecie.czy jak kobieta chce przejsc insyminacje obym dobrze to napisala :) to musi byc nasienie jej partnera?bo tak sie sklada ze moja przyjaciolka jest z facetem na wozku,co za tym idzie on nie ma wytrysku.a chcieliby miec dzidzie tylko nie stac ich na in vitro

Do góry