reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

limonka, edita dzięki za dobre słowo, oby się spełniło. Właśnie miałam pierwszy atak tachykardii w pracy. Doczołgałam się na ekg wynik ok14 ale raczej nic nie wniesie ciekawego. Może chociaż końcówkę uchwycił, bo jak wychodziłam tętno było już tylko 110. I znów nie mogę się dodzwonić do Instytutu Kardiologii.

A tak pytanko z innej beczki na temat typowy dla staraczek:
jakie supl stosujecie i jak wcześnie zaczęłyście przed staraniami? wiem już że wiesiołek na śluz i lutka, a jak z witaminkami, kwasem foliowym? Na długo wcześniej zaczynałyście? jakieś konkretne preparaty od lekarza czy co Pani w aptece poleciła?

Ja zaczęłam brać tabletki dla kobiet starajacych się o dziecko. Z kwasem foliowym.

reklama
Hej dziewczyny:)

Lux, a to wredna szwagierka, jak nie umie poradzić sobie z własnymi emocjami to niech spada;)

Anula, czasami trzeba coś w życiu zmienić, żeby było lepiej, a zmiana pracy to tak na dobry początek:)

Limonka, po cichu gratuluje:*

cytrynowa, witaj:)

Edita, do słupa mówisz? Moja koleżanka tak się zakręciła, że w drzewo weszłą;p

Julia, wszystkie tu o Tobie myśłimy tylko, że czasem tak ten czas szybko leci;)

Moniusia, kciuki za test&&&&

Misia, choroby to nie fajna sprawa, zawsze przypałętają się w najmniej odpowiedniej chwili:/

Przepraszam jak kogoś pominęłam, ale jest was coraz więcej do spamiętania, oby tak dalej:)

Masakra!!!! Spać nie moge po tych nockach czy co? Jak zawsze potrafiłam do 13 albo 14, tak teraz do 12 max... Jeszcze do tego obudziłam z okropnym bólem gardła;/ A rano na siebie patrze i normalnie pryszczyca! Znowu mnie obsypało.. Pewnie znowu nic z tego cyklu nie będzie, bo objawy mam takie jak zawsze, tylko brzuch mnie wczoraj smędził jak na @, a jestem dopiero 6dpo ovu. Ech, jakoś mi nadzieja zniknęłą...

Hej dziewczyny:)

Lux, a to wredna szwagierka, jak nie umie poradzić sobie z własnymi emocjami to niech spada;)

Anula, czasami trzeba coś w życiu zmienić, żeby było lepiej, a zmiana pracy to tak na dobry początek:)

Limonka, po cichu gratuluje:*

cytrynowa, witaj:)

Edita, do słupa mówisz? Moja koleżanka tak się zakręciła, że w drzewo weszłą;p

Julia, wszystkie tu o Tobie myśłimy tylko, że czasem tak ten czas szybko leci;)

Moniusia, kciuki za test&&&&

Misia, choroby to nie fajna sprawa, zawsze przypałętają się w najmniej odpowiedniej chwili:/

Przepraszam jak kogoś pominęłam, ale jest was coraz więcej do spamiętania, oby tak dalej:)

Masakra!!!! Spać nie moge po tych nockach czy co? Jak zawsze potrafiłam do 13 albo 14, tak teraz do 12 max... Jeszcze do tego obudziłam z okropnym bólem gardła;/ A rano na siebie patrze i normalnie pryszczyca! Znowu mnie obsypało.. Pewnie znowu nic z tego cyklu nie będzie, bo objawy mam takie jak zawsze, tylko brzuch mnie wczoraj smędził jak na @, a jestem dopiero 6dpo ovu. Ech, jakoś mi nadzieja zniknęłą...

Może jednak milo Cie zaskoczy ten brzuch? Trzymam kciuki &&&

Cytrynowa, super, ze dolaczylas, a bylas u gina w sprawie spozniajacej sie @?nigdy nie bralam anty, wiec nie pomoge :( pewnie organizm troszke potrzebuje czasu na uregulowanie. Bedzie dobrze :)

Fruzka, wkurzona jestem strasznie :( gdybym wiedziala, poszlabym do mojej przychodni, wynik mam na nastepny dzien, ale, ze na ft4 I tsh mialam skierowanie wlasnie tam ,to chcialam za jednym zamachem, jak w pt do 18 nie podadza w internecie to podjade tam. Jak zaczelam prace w szkole to tez nie mialam takiego kursu, ale juz w przedszkolu(panstwowym) jak bylam na stazu taki kurs sie odbyl, wiec to pewnie tylko kwestia dobrej woli dyrekcji.

Madziolina , to czekamy do nastepnej niedzieli :) musza byc II! :)

Misia, moj K ostatnio nosil cala dobe holter, moze popros kardiologao takie urzadzenie. Kardiolog Kazala mu tylko lykac duzo magnezu, stad niby takie problemy z sercem. Suplementy jakie bralam: to zestaw witamin, kwas foliowy, witamina d I magnez. Slyszalyscie cos o tym foliku, ze byly w nim zanieczyszcenia? Bralam go:/

Z ciekawosci wyliczylam sobie termin, wyszedl mi 23.12 ;)

Cytrynowa, super, ze dolaczylas, a bylas u gina w sprawie spozniajacej sie @?nigdy nie bralam anty, wiec nie pomoge :( pewnie organizm troszke potrzebuje czasu na uregulowanie. Bedzie dobrze :)

Fruzka, wkurzona jestem strasznie :( gdybym wiedziala, poszlabym do mojej przychodni, wynik mam na nastepny dzien, ale, ze na ft4 I tsh mialam skierowanie wlasnie tam ,to chcialam za jednym zamachem, jak w pt do 18 nie podadza w internecie to podjade tam. Jak zaczelam prace w szkole to tez nie mialam takiego kursu, ale juz w przedszkolu(panstwowym) jak bylam na stazu taki kurs sie odbyl, wiec to pewnie tylko kwestia dobrej woli dyrekcji.

Madziolina , to czekamy do nastepnej niedzieli :) musza byc II! :)

Misia, moj K ostatnio nosil cala dobe holter, moze popros kardiologao takie urzadzenie. Kardiolog Kazala mu tylko lykac duzo magnezu, stad niby takie problemy z sercem. Suplementy jakie bralam: to zestaw witamin, kwas foliowy, witamina d I magnez. Slyszalyscie cos o tym foliku, ze byly w nim zanieczyszcenia? Bralam go:/

Z ciekawosci wyliczylam sobie termin, wyszedl mi 23.12 ;)

OOO... Limonka to będziesz mieć prezent na święta:)

No właśnie, bo mnie mój gin mówił, że mam brać folik i teraz i mam stresa czy nie kupić poprostu jakiś innych witamin z kwasem foliowym. Jakie wy bierzecie?

najszybciej Misia holtera zrobia Ci prywatnie ja mlodemu robilam to 200zl z wizyta wyszlo.ale panstwowo mialagm czekac 10miesiecy.jemu serce tez za szybko bije dlatego nosi to nazwe tachykardia plus inne cuda ma.jemu tego nie lecza czekaja tylko ch...wie na co az sie pogorszy?normalnie wlaczaja u dzieci jak i u doroslych etablokery i serducho sie normuje.
Limonka ja do piatku bym chyba osiwiala

Haruna przytulam wredna beta buuuuu.Lux a co szwagrierki to roztrzelaj babsko jak mozna byc tak podlym?olej ja i unikaj a jak cos to za wlosy i .... no wiadomo :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry