Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Misia kurde moj syn podczas snu przekraczal 200na minute w dzien ok 150-160 i mu zadnych lekow nic nie podaja.a gdzie masz miec ta ablacje ?kardiolog mi powiedzial ze trzeba czekac i za jakis rok powtorzyc holtera,tylko przy 1 yszla mu sama tachykardia a w zeszlym roku jak mu robiilam to wyszla tachykardia +nadkomorowe zaburzenia rytmu sadzilam ze to to samo co tach.ale jesdnak nie.chyba zapisze sie z nim prywatnie bo teraz sie przestraszylam.ty czujesz ta tachy?bo moj wogole czasami tylko mowi ze slyszy serce i az czuje
Cytrynowa już właśnie tak myślałam ale zabieg do najtańszych nie należy, jeszcze trochę poczekam może się odezwą (mam nadzieje). Byłam prywatnie w allenort i na NFZ u kardiologa i polecam na NFZ dr Chudzika-super facet.
jazza: Ja takich rozmówej polsko-łacińskich też nie trawię...komplement pierwsza klasa
cytrynowa: witam nową koleżankębardzo smakowity nick
Po odstawieniu tabletek może minąć trochę czasu zanim wszystko wróci na swoje miejsce. Jak ci zrobi usg to będzie widać jak ciąża będzie, bo od lutego już dużo czasu minęło. Albo na betkę da skierowanie.
cytrynowa: aaa no tak bo ty nie w PL jesteś tylko UK![]()