cytrynowa_
Fanka BB :)
Cytrynowa, super, ze dolaczylas, a bylas u gina w sprawie spozniajacej sie @?nigdy nie bralam anty, wiec nie pomogepewnie organizm troszke potrzebuje czasu na uregulowanie. Bedzie dobrze
Fruzka, wkurzona jestem straszniegdybym wiedziala, poszlabym do mojej przychodni, wynik mam na nastepny dzien, ale, ze na ft4 I tsh mialam skierowanie wlasnie tam ,to chcialam za jednym zamachem, jak w pt do 18 nie podadza w internecie to podjade tam. Jak zaczelam prace w szkole to tez nie mialam takiego kursu, ale juz w przedszkolu(panstwowym) jak bylam na stazu taki kurs sie odbyl, wiec to pewnie tylko kwestia dobrej woli dyrekcji.
Madziolina , to czekamy do nastepnej niedzielimusza byc II!
Misia, moj K ostatnio nosil cala dobe holter, moze popros kardiologao takie urzadzenie. Kardiolog Kazala mu tylko lykac duzo magnezu, stad niby takie problemy z sercem. Suplementy jakie bralam: to zestaw witamin, kwas foliowy, witamina d I magnez. Slyszalyscie cos o tym foliku, ze byly w nim zanieczyszcenia? Bralam go:/
Z ciekawosci wyliczylam sobie termin, wyszedl mi 23.12![]()
Idę w piatek do gp. Zobaczymy co mi powie. Pewnie na poczatek testowac każe.
No właśnie, bo mnie mój gin mówił, że mam brać folik i teraz i mam stresa czy nie kupić poprostu jakiś innych witamin z kwasem foliowym. Jakie wy bierzecie?
Ten szkodliwy został wycofany ze sprzedaży.
Lipa beta nie wyszła , czekam na @![]()
Przytulam