reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Cytrynowa, super, ze dolaczylas, a bylas u gina w sprawie spozniajacej sie @?nigdy nie bralam anty, wiec nie pomoge :( pewnie organizm troszke potrzebuje czasu na uregulowanie. Bedzie dobrze :)

Fruzka, wkurzona jestem strasznie :( gdybym wiedziala, poszlabym do mojej przychodni, wynik mam na nastepny dzien, ale, ze na ft4 I tsh mialam skierowanie wlasnie tam ,to chcialam za jednym zamachem, jak w pt do 18 nie podadza w internecie to podjade tam. Jak zaczelam prace w szkole to tez nie mialam takiego kursu, ale juz w przedszkolu(panstwowym) jak bylam na stazu taki kurs sie odbyl, wiec to pewnie tylko kwestia dobrej woli dyrekcji.

Madziolina , to czekamy do nastepnej niedzieli :) musza byc II! :)

Misia, moj K ostatnio nosil cala dobe holter, moze popros kardiologao takie urzadzenie. Kardiolog Kazala mu tylko lykac duzo magnezu, stad niby takie problemy z sercem. Suplementy jakie bralam: to zestaw witamin, kwas foliowy, witamina d I magnez. Slyszalyscie cos o tym foliku, ze byly w nim zanieczyszcenia? Bralam go:/

Z ciekawosci wyliczylam sobie termin, wyszedl mi 23.12 ;)

Idę w piatek do gp. Zobaczymy co mi powie. Pewnie na poczatek testowac każe.

No właśnie, bo mnie mój gin mówił, że mam brać folik i teraz i mam stresa czy nie kupić poprostu jakiś innych witamin z kwasem foliowym. Jakie wy bierzecie?

Ten szkodliwy został wycofany ze sprzedaży.

Lipa beta nie wyszła , czekam na @ :(

Przytulam

reklama
Limonka, ja tych za 1 zł nie kupuję, bo nie mam coś zaufania, kupuje te apteczne droższe :)

Nie przyszły dzisiaj, jutro będą ;( chciałam lecieć do apteki, ale już się uspokoję i tak pewnie nic z tego nie wyjdzie, a tylko kasę stracę :(

Co do witaminek to ja tylko kwas foliowy ;)

Cytrynowa witaj :-)

Moniusia w takim razie trzymam kciuki za tescik;-)

Edita mam tak samo z takimi komplementami, o ja niewdzieczna tutaj facet komplementuje a ja taka niewdzieczna hehe :-Dburak i tyle;-)

Limonka a no jak tak mowisz to bede sie sluchac kochana;-), ale sie ciesze z Twojego tesciku, a jaki piekny termin Ci wychodzi:tak:

Misia ja biore kwas foliowy, bo mialam problemy z zelazem i anemia:tak:

Fruzka zobaczysz R wroci i bedziecie szalec:-D, a z choroba synka nie zazdroszcze, bo domyslam sie jakie to sresujace

Karola nie przestawaj wierzyc, bo po doopce dostaniesz i bedzie, trzeba wierzyc, bo jak nie Ty to kto bedzie wierzyl?:tak:

Haruna przykro mi, ale nie wolno sie zalamywac, bo uda sie, po prostu czasem trzeba dluzej poczekac na swoj cud i szczescie:tak:

Z tym folikiem to z tego co slyszalam to nie o kazdy chodzi tylko o serie Acidum Folicum Richter

Jazza :*** dziekuje. Ten wycofany to mial Chyba 5 mg, a ja bralam 4mg, zestresowalam sie tym...

moniusia, mialam wczesniej te testy za zlotowke od tego samego sprzedajacego I nigdy mnie nie oszukaly. Ale czekam na piatek, wtedy bedzie wszystko wiadomo.

Fruzka ja też mam techykardie.Holter wykazał tętno 170 o 1.27 jak spałam. Skierowano mnie na ablacje serca i na ten zabieg czekam bo w tej chwili biorę bisoprolol a jago w ciąży nie wolno brać dlatego chcę zabieg. Już! natychmiast! ale nie dzwonią ze szpitala i nie odbierają k...wa. Nie mogę się skupić na niczym w pracy snuje się z kąta w kąt.

Limonka polecam Magnez z Sanofi, lekarz mi powiedział że sam bierze.

Haruna ściskam i tule.

Fruzka ja też mam techykardie.Holter wykazał tętno 170 o 1.27 jak spałam. Skierowano mnie na ablacje serca i na ten zabieg czekam bo w tej chwili biorę bisoprolol a jago w ciąży nie wolno brać dlatego chcę zabieg. Już! natychmiast! ale nie dzwonią ze szpitala i nie odbierają k...wa. Nie mogę się skupić na niczym w pracy snuje się z kąta w kąt.

Limonka polecam Magnez z Sanofi, lekarz mi powiedział że sam bierze.

Haruna ściskam i tule.

A prywatnie się rozgladalas?

reklama
Misia kurde moj syn podczas snu przekraczal 200na minute w dzien ok 150-160 i mu zadnych lekow nic nie podaja.a gdzie masz miec ta ablacje ?kardiolog mi powiedzial ze trzeba czekac i za jakis rok powtorzyc holtera,tylko przy 1 yszla mu sama tachykardia a w zeszlym roku jak mu robiilam to wyszla tachykardia +nadkomorowe zaburzenia rytmu sadzilam ze to to samo co tach.ale jesdnak nie.chyba zapisze sie z nim prywatnie bo teraz sie przestraszylam.ty czujesz ta tachy?bo moj wogole czasami tylko mowi ze slyszy serce i az czuje

Do góry