reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2015

Corrine ja przy drugiej córce podobnie jak wiosna2013 miałam kupioną butelkę antykolkową, której nie użyłam ani razu. Tym razem nie kupiłam żadnej butelki. W razie problemów z kp najwyżej kupię.

reklama
Dzięki dziewczyny za informację, macie rację :-) człowiek jest głupi i kuszą go te wszystkie zestawy :rofl2:
Robię właśnie ostatnie pranie odzieży i pościeli dziecięcej, uff :cool:

Ja kupiłam butelkę i smoczki (mam nadzieje ze smoki się nie przydadza) chociaż mój starszy syn zaczął korzystać ze smoka jak miał jakieś 3 miesiące i kciuk ssal baaardzo namiętnie ☺więc z dwojga złego wybrałam smoka i sama Mu go pchalam ale za to kciuk poszedł w odstawke . Mi jeszcze zostało pranie pościeli, tetrowych pieluch i pościeli i wyprasowanie ubranek. A musze Wam powiedzieć że dziś śniło mi się ze urodziłam córeczkę Oliwie i byłam szczesliwa bardzo bo porod lekki był ale bylam w ciężkim szoku bo przecież miał być Tymek☺Mj mąż też nie mógł uwierzyć i zaglądał w pieluchy ,żeby się upewnić że nic tam najpewniej nie ma☺i ogóle to mam jakiś wilczy apetyt ostatnio ..wieczorami szczególnie ☺

reklama
Do góry