reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2015

Mnie pozostało jeszcze prasowanie, ale nie wiem jak ja się za to zabiorę... nie lubię prasowania. Poza tym od wczoraj mam niezłe skurcze i dziwne kłucie w środku, jakby mi ktoś szpilkę w szyjkę wbijał. Więc staram się polegiwać. Dodatkowo bolą mnie nieziemsko biodra... Wszystko mi się pewnie rozłazi :-D Daleko jeszcze ? :-D

Tymon mi się podoba, kojarzy mi się z Pumbą :-D

reklama
U nas też są negocjacje, ale na razie bez skutku. Chciałam imię po dziadkach (Antoni lub Franciszek), ale niestety nie przeszły. Musimy chyba zrezygnować z jednego i drugiego i wybrać całkiem inne. Już zaczynam się denerwować, bo wszyscy pytają o imię, albo słyszę tekst "jeszcze nie wybraliście "

Bardzo chciałam Leosia. ale nie przeszło :(. Potem mąż powiedział ze ja wybieram dla dziewczynki oni dla chłopca. Więc jak juz Zośki nie będzie :-D To najpierw chcieli MAksymiliana, potem Nikodema, Kornela. a zostało że będzie ale Igor MArcel albo MArcel IGor

My też się długo nie mogliśmy zdecydować na imię jeśli chodzi o chłopca. ..dla dziewczynki dla mnie jakoś łatwiej bylo☺ Mój synek chciał Maksa albo Aleksa ale zaakceptował Tymka w końcu ☺a Leon mnie się straaasznie podoba...z resztą każde imię jest ładne ważne żeby rodzicom się podobało ☺a reszcie nic do tego☺mój synek jest ze swojego zadowolony w każdym razie

Ja imie dla dziewczynki mialam bardzo wczesnie wybrane miala byc Lilka ale ze to chlopiec to dlugo nie moglismy sie dogadac na poczatku mial byc Dominik ale jakos tak mi nie pasowalo i bedzie Kacper :)

Ostatnio słyszałam jak mama na spacerze wołała do chłopca Rysiu ;) Fajnie to brzmiało ale na Ryszarda bym się chyba nie zdecydowała. Na początku też obstawialiśmy Antosia i Franka.

Mi się podoba Mia i Blanka. Chciałabym nazwać córkę Mia ale wszyscy w rodzinie mówią tylko nie żmija :) No i mamy problem bo nic wiecej nam nie wpadło w ucho.

reklama
Do góry