reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

reklama
Ela tutaj nie robią ;) w ogóle tu jest 1/3 tych badań co w PL. Ale przynajmniej USG konkretne robią.

Co prawda to prawda :-) usg miałam co najmniej 40 minut No i ze względu na historie wcześniejszych niepowodzeń traktują mnie lepiej niż kogos przeciętnego. Moja przyjaciółka która obecnie jest 2 tygodnie przed terminem miała tylko 2 usg i 3 badania. Ja juz miałam 6 usg i wiele badań po drodze wiec nie mogę narzekać ;-)

Dziewczynki śliczne macie brzuszki:-) nasze maluszki pewnie swietnie tam sie czuja :-)
Udanego wieczoru i spokojne nocy wam wszystkim życzę :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A to my 23t

Załączniki

• 1434278120492.jpg
    1434278120492.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 109
Xmamusia masz piękny brzuszek i ślicznie wychodzisz na zdjęciach nie mów że jak bambaryla wiele dziewczyn zazdrości nam tego stanu A czego się nie robi dla dziecka w większości to woda w naszym organizmie A pogoda temu sprzyja Ja lecę do przedszkola zaprowadzić mlodego i jak wrócę to też wstawię moja beczkę he he

Xmamusia masz piękny brzuszek i ślicznie wychodzisz na zdjęciach nie mów że jak bambaryla wiele dziewczyn zazdrości nam tego stanu A czego się nie robi dla dziecka w większości to woda w naszym organizmie A pogoda temu sprzyja Ja lecę do przedszkola zaprowadzić mlodego i jak wrócę to też wstawię moja beczkę he he

Kornelcia brzuszek jest jak najbardziej okey ale cała reszta to masakra,łape mam większą niż Pudzian,noge mam jak baleron a twarz jak bym spuchła :( buuuuu

reklama
Do góry