AlfaBeta111
Fanka BB :)
Hhmmmm dzieki za odp teraz bede myslec..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znam bliźnięta Tymoteusz i Nikodem - tylko dwa diabły wcielone ale to wina rodziców i starszego brata. Leonardo mi się bardzo podobało ale mąż nie chciał.U mnie miało być tak pięknie, Gustaw i Sara, i teraz jestem w kropce, bo już mi się żadne męskie imię nie podoba. Ale pewnie Gucio i Leo. czyli Gustaw i - tu właśnie zonk, bo nie podoba mi się ani Leon, ani Leonard, ani Leopoldnajbardziej Leonardo
haha.
Rozmyślałam jeszcze nad Tymoteuszem, Tobiaszem, Julkiem, Miłoszem i Aleksandrem, ale jakoś nie czuję tych imion.![]()
Ja bardzo nie chciałam mojego Aleksandra bo Chrzestny męża ma tak na imię ale w 9 miesięcy (a raczej 5) można się przekonać i mam Swojego Olesia, Olka, Aleksandra, Alka... nie lubię tylko skrótu Alex bo to inne imię.My wstępnie zdecydowaliśmy się na Aleksandra, Olo, Olek, Alec, Alex... Problem w tym, że męża brat na tak na imię... Jak nie wymyślimy nic innego będzie Oluś.
Mnie jeszcze podoba się Igor
)O Basia to ja. I znam tylko jedną małą Basię - półtoraroczną córkę mojej przyjaciółki. Z innymi kilkulatkami lub młodszymi się nie spotkałam.
Sama bym dala tak corce na imie tyle ze w tym kraju to nie przejdzie i predzej by sobie jezyk polamali. Najmlodszy syn mial miec na imie Kornel ale bylo to dla nich nie do wypowiedzenia ....no i jest Colin (Kolin)
) a nie anonimowy Człowieczek ;-)
glownie dlatego ze pasje i dla malucha i doroslego faceta
...a Marcel to moj 3 synek wiec , nie musze komentowac ze to imie jest dla mnie super