reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

reklama
Dzięki dziewczynki :* takie komplemenciska :) aż mi lepiej z tymi mdłościami ;)

Wszystkie wyglądamy cudnie i kwitnąco bo każda z nas ma w sobie nowe życie :) te z was które mają ciut więkrze brzuszki przynajmniej nie będą musiały tłumaczyć się z adopcji lub surogatki ;) ja tak z Franem miałam. Ciąża zimowo- wczesno wiosenna kurtki itp nic widać nie było a potem jest dziecko nie było ciąży i ploty po sąsiadach poszły ;) ubaw mieliśmy niezły, tymbardziej że dzień przed porodem sadziłam w ogrodzie drzewka owocowe i sąsiedzi to widzieli więc nawet alibi nie miałam ;)

Buba, cóż za uroczy eufemizm "ciut większe brzuszki" hahaha ;) ja przy Tobie wyglądałaby jakbym połknęła dwulatka :p pokaż brzusio z boku bo z przodu w ogóle nie widać ;) Zazdroszczę Ci figury :)
Annie - Twój Karol to kawał chłopa i ma królewskie warunki i wcale nie masz mega giganta brzucholka jest zgrabniutki :) mój to nędzna kawalerka gdzie niuni pewnie mega nuewygodnie.....fot z boku
ImageUploadedByForum BabyBoom1438719985.256128.jpg
Zobacz załącznik 704108

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka
Sama słodycz!
Foto z dzisiaj 29tc
Jak dodac krotki filmik tutaj - chcialam dodac jak Sara szaleje i skacze :)

Cudny brzunio! A filmik to przez galerię opcja dodaj video?

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1438719985.256128.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1438719985.256128.jpg
    56,6 KB · Wyświetleń: 127
reklama
Do góry