reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A my po poludniu w koncu pojechalismy do Arkadi-centrum handlowego i bylismy w KFC i w Smyku,kupilam dziecku body,skarpetki takie grube baaardzo kolorowe z abs dwie pary i rajstopki-oczywiscie rozowe:-) i zaplacilam 31 zl:tak:w sumie niedziele milo spedzilismy,Dziecko juz spi i ja tez zaraz do lozka zmykam:tak:Jakby co to DOBRANOC
myslalam ze moze jakies fotki beda a tu nic:-(;-)
noelia ja tez nie ogladam tanca z gwiazdami:no:

oj ja tez dzis w centrum handlowym widzialam chyba z 10 malutkich bobaskow,takie kruszynki dopiero co na swiat przyszly:tak::-)juz nie pamietam jak moja taka byla

Witam po weekendzie:-)
Super, że wszystkie roczki się udały:-). U nas też była impreza w sobotę, tzn. pod nami:baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::eek:. I trwała do 3.30:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Było strasznie głośno, już nawet stukaliśmy w sufit, ale chyba wszyscy byli tam pijani i nic nie reagowali. W końcu mój mąż o 3.00 tak się wkurzył (bo Kuba się obudził), że zadzwonił po patrol policji, żeby ich uspokoili. Spaliśmy więc od 3.30 do 6.30. Wczoraj nawet nie miałam siły zaglądać tu do was:eek:. Gdyby nie myśl, że już nidługo się stąd wyniesiemy, to chyba by mnie coś trafiło:-p.

Nikita - trzymam kciuki, na pewno wszystko będzie dobrze:tak:
Pycha - super zdjęcia:-), też lubię takie weekendowe wyjazdy.
A co do tańca z gwiazdami, to nie cierpię:-p. Wogóle, teraz pełno takich głupich programów:no:, zupełnie nie ma co oglądać w TV.
Aga - wy kupiliście małemu suchy basen z piłkami - masz może jakąś fotkę:confused:, albo link do sklepu internetowego:confused:. Chcemy też coś takiego kupić, ale nie znalazłam nic ciekawego, tylko takie zwykłe baseny dmuchane (okrągłe) i do tego piłki.

witam w poniedziałkowy ranek

a co tu tak pusto???? ja zazwyczaj w poniedziałki mam dużo roboty, ale dzis luzik, naczynia pozmywane, obiadek prawie gotowy, zakupy zrobione, normalnie super :happy:

zapowiada sie ładna pogoda, więc zaraz po teletubisiach pójdziemy na spacerek :happy:

zuzia wspólczuję, my tez mamy jednego takigo głośnego sąsiada :wściekła/y: ostatnio sie trochę uspokoił :tak:

Witajcie jestem nowa w waszym forum.Tak wam się trochę powtrącam.Pycha bardzo ładne zdjęcia.Gdzie dokładnie jest ten Mierzęcin?

reklama
Pycha - taką imprezę:szok:, to pierwszy raz zrobili:dry:. Mam nadzieję, że nie wejdzie im to w krew.
U nas też piękne słońce. Podobno cały tydzień ma być ładny i ciepły (nawet do 15 stopni):-).
Właśnie próbuję położyć mojego Kubę spać, bo marudzi, ale słyszę, że jeszcze rozrabia w łóżeczku:baffled:. Jak zaśnie, to czeka mnie prasowanie, wynoszenie śmieci, i takie tam inne prace domowe:-p. A potem wybywamy na spacer.

Do góry