reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam mamuśki
po ostatnim usg okazało sie ze babel ma tez takie skurcze serca :-:)-(
jak ja wysłali nas do pani docent na badanie ale ono kosztuje 350zl :-:)-:)eek:
troche przesada
wiec ja z pytaniem czy wiecie w Warszawie cos o lekarzu który bada serce płodu
wmiare tanim :tak:

A co do czynności dziennych to mi sie tez nie udaje

reklama
Hej

My z Emi mamy bardzo dobry rytm dnia i wszystko jest w miare o stałej porze dnia ,czasem wieczorkiem sie wali jak Emi drzemkę południowa sobie przedłurzy do 3 godzin ,ale wtedy robie dalej w tej samej kolejności tylko ciut póxniej ,Emi i tak na czasie sie nie zna ,najwazniejsze jest wciąż ta sama kolejność ,czas nie jest tak ważny :tak: tak sobie myślę

Ach zapomniałam taki rytm jest dla Emi super ,zero problemów ,ale dla mnie to straszne ,ta rutyna czasem juz bokiem mi wychodzi:baffled:

Witam :-)w ten niedzielny pochmurny poranek;-)
Ja tez z Vanesska mamy swoj rytm dnia i codziennie swoje rytualy.Mysle ze tak jest dobrze nam :tak:Niektorzy zapominaja ze o tej czy o tej np dziecko spi w dzien i wtedy sie zwalaja na odwiedziny(mam na mysli tesciow) a co do winka czy innego alkoholu to mysle ze jest to sposob na rozladowanie sie po calym tym, czasem nudnym od tej rutyny dniu:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
nikita wspolczuje ale napewno wszystko bedzie ok:tak:po dzwon po roznych klinikach czy innych placowkach i moze jest cos taniej gdzies:tak:

Pycha doczytałam się ,że szukasz wózka. Ja mam Baby Dreams travel. Jestem z niej bardzo zadowolona. Jędrek może w niej na spokojnie spać, ma folię przeciwdeszczową, kosz na zakupy. Waży 8,5 kg. Dla mnie jest ok. Mogę ją polecić z czystym sumieniem

dzięki za radę, ale spacerówkę już mamy i teraz potrzebuję naprawde cos małego, lekkiego i taniego, przede wszystkim na wyjazdy, bo w sumie to Maja wiecej chodzi niż jeździ w wózku

a tak wogóle to dziendoberek

co do rytmu dnia to u nas raczej jest codziennie podobnie:
- około 8:00 wstajemy,
- ubieranie i sniadanko
- chwila zabawy i/lub jakas bajeczka w tv
- około 10:30 spacerek czesto połączony z zakupami
- jakies lekkie jedzonko i o 12:00 drzemka
- obiadek
- trochę zabawy
- spacerek
- o 20:00 kapiel
- kolacyjka